Loco Baby Neck Floater – Kolut za plivanje za bebe

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Neka vaša beba uživa u prskanju vodom dok je sigurno zaštićena plutačom za vrat Loco Baby Neck Floater. Taj kolut za plivanje za bebe nudi djeci jedinstvenu... Pročitaj cijeli opis
14,99 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Locoshark ponudi
Ponuda trgovine Locoshark za proizvod Loco Baby Neck Floater – Kolut za plivanje za bebe. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta opreme za plivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01631E41
Prijavi grešku
Neka vaša beba uživa u prskanju vodom dok je sigurno zaštićena plutačom za vrat Loco Baby Neck Floater. Taj kolut za plivanje za bebe nudi djeci jedinstvenu sposobnost i udobnost da ostanu iznad vode. Proizvod omogućuje bebi da bez napora pluta iznad vode te da se može slobodno kretati rukama i nogama.

Zahvaljujući dvokomornom dizajnu pruža maksimalnu sigurnost bebi, istovremeno pružajući slobodu kretanja u vodi koje je neophodna za zdrav razvoj. Plutačom kupanje postaje zajedničko iskustvo roditelja i djeteta. Proizvod je izrađen od visokokvalitetnih, 100% hipoalergijskih sastojaka.

Omogućuje bebama da još više uživaju u vodi 
Dizajniran da omogući bebama da slobodno kreću po vodi koristeći se rukama i nogama. Bebe će pomoću ovog proizvoda moći istraživati plivačke pokrete te kretanje u vodi kao nikada prije.

Sigurna upotreba
Izrađena od kvalitetne plastike i na temelju iskustva roditelja i beba, ova plutača za vrat za bebe savršen je dodatak koji će vašoj bebi omogućiti da uživa u vodenim aktivnostima. Kolut djeci nudi jedinstvenu sposobnost i udobnost kada plutaju iznad vode.

Kvalitetan dizajn 
Dizajn nadahnut činjenicom da bebe imaju osjećaj da su “bez težine” u vodi s mogućnošću slobodnog i sigurnog kretanja u vodi. Savršeno siguran proizvod za djecu, budući da je izrađen od kvalitetnih materijala koji nisu štetni za bebe.
Loco Baby Neck Floater – Kolut za plivanje za bebe
Loco Baby Neck Floater – Kolut za plivanje za bebe
14,99 €
u Locoshark

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe