Franke slavina Mondial 4 in 1

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Franke slavine karakterizira visoka kvaliteta upotrebljenih materijala i vrhunska završna obrada. Franke kreira slavine snažne osobnosti, savršenog spoja dizajna i funkci... Pročitaj cijeli opis
1.999,99 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o franke.ehome ponudi
Ponuda trgovine franke.ehome za proizvod Franke slavina Mondial 4 in 1. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oblik armature
Vrsta armature
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01632265
Prijavi grešku
Franke slavine karakterizira visoka kvaliteta upotrebljenih materijala i vrhunska završna obrada. Franke kreira slavine snažne osobnosti, savršenog spoja dizajna i funkcionalnosti, stila i ergonomije. Sve slavine Franke izrađene su od materijala koji ne utječu na osobine i kvalitetu vode što je temeljna vrijednost za sigurnu i zdravu prehranu.OpisMaterijal i bojaMasivni inoxBaza (mm)? 35TipJednoručna mješalicaRotacija cijevi (°)360Uložaksa keramičkim diskovimaTehnički crtežHi-Res fotoHi-Res fotoHi-Res fotoHi-Res fotoHi-Res fotoUgradnja: udaljenost od zida od središta rupenajmanje 40 mm• Normalni mlaz protoka: 12,2 l / min. (3 bara)• Zapremina bojlera 4,7 litara• Kipuća voda od 100° maximalno 2,7 litara• Roditeljska kontrola• Fleksibilne priključne cijevi duljine 800 mm i 3/8“matice za jednostavnu i sigurnu ugradnju• Može se ugraditi u osnovni ormar od 60 cm• Bojler se može ugraditi vodoravno, kao i okomito.• Bojler se može ugraditi ispod kuhinjskog elementa(visina sokle najmanje 150 mm).
Franke slavina Mondial 4 in 1
Franke slavina Mondial 4 in 1
1.999,99 €
u franke.ehome

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe