FEYDOM Matacao2 Archipelago

FEYDOM Matacao2 Archipelago

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
ARCHIPELAGO možete s jednostavnim pomicanjem promijeniti iz kutnog položaja u dvosjed s foteljama, ispruženo postavljanje ili čak ležište.Archipelago nema fiksne stranice... Pročitaj cijeli opis
14.569,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Feydom.hr ponudi
Ponuda trgovine Feydom.hr za proizvod FEYDOM Matacao2 Archipelago. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Uključen ležaj
ne
Vrsta sjedeće garniture
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0164DA53
Prijavi grešku
ARCHIPELAGO možete s jednostavnim pomicanjem promijeniti iz kutnog položaja u dvosjed s foteljama, ispruženo postavljanje ili čak ležište.Archipelago nema fiksne stranice, pa pomicanjem naslona možete promijeniti cjelokupnu funkcionalnost i otvorenost sofe. Elementi Archipelago fiksirani su s jakim ježevima koji mogu izdržati bilo kakav napor.Mogući raspored:- Kutna garnitura 332 x 208 cm- Dva dvosjeda 193 x 139 cm- Krevet 193 x 193 cmDostupno u 7 različita materijala i 50 boje sa uklonjivim navlakama.
FEYDOM Matacao2 Archipelago
FEYDOM Matacao2 Archipelago
14.569,00 €
u Feydom.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe