FEYDOM BonBon A2BC

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
BonBon dvosjed A2BC mala je sjedeća garnitura u kojoj je udruženo sve. Dvosjedkoji se može transformirati u fotelju ili ležište. Stvarno dobro.Jednostavno pomicanje model... Pročitaj cijeli opis
6.386,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Feydom.hr ponudi
Ponuda trgovine Feydom.hr za proizvod FEYDOM BonBon A2BC. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Širina (cm)
143
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0164DA5F
Prijavi grešku
BonBon dvosjed A2BC mala je sjedeća garnitura u kojoj je udruženo sve. Dvosjedkoji se može transformirati u fotelju ili ležište. Stvarno dobro.Jednostavno pomicanje modela BB2 omogućuju silikonski kotačići koji se zaključavaju u željenom položaju garniture. Prvo fiksiranje modela BonBon je blokiranje kotačića s donje strane, dodatno je uz pomoć jakih ježeva. Uklonjive navlake osiguravaju jednostavno čišćenje kod kuće u perilici rublja i bezbrižno korištenje sofe.Mogući raspored:- Dvosjed 143 x 110 cm- Fotelja 173 xc 80 cm- Ležište 200 x 80 cm
FEYDOM BonBon A2BC
FEYDOM BonBon A2BC
6.386,00 €
u Feydom.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe