SAMSUNG hladnjak RZ32M7535B1/EO

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hladnjak ima veliki kapacitet, a dizajniran je tako da izgleda poput kuhinjskog ormara pa će se skladno stopiti s postojećim dizajnom Vaše kuhinje. Više nego dovoljno pro... Pročitaj cijeli opis
1.019,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Ponuda trgovine Sancta Domenica Samsung za proizvod SAMSUNG hladnjak RZ32M7535B1/EO. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dubina (u cm)
69.4 cm
Glasnoća (u dB)
39 dB
Godišnja potrošnja el. energije (u kWh)
120 kWh
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A5A3BF
Prijavi grešku
Hladnjak ima veliki kapacitet, a dizajniran je tako da izgleda poput kuhinjskog ormara pa će se skladno stopiti s postojećim dizajnom Vaše kuhinje. Više nego dovoljno prostora za pohranu tjedne zalihe Vaših namirnica, uz mnogo lakšu urednu organizaciju svega, zahvaljujući kojoj ćete brže pronaći i izvaditi ono što Vam treba.
No Frost tehnologija protiv stvaranja mraza poboljšava cirkulaciju zraka kako bi u svakom kutu hladnjaka održala stalnu temperaturu čime se sprječava nakupljanje mraza i leda. Također brže doseže ciljanu temperaturu, povećava trajnost sustava hlađenja te izbjegava nepotrebno trošenje energije na odleđivanje.
Sveobuhvatni sustav hlađenja neprekidno prati promjene u temperaturi i hladi hladnjak ravnomjerno iz kuta u kut. Hladni zrak ispuhuje se kroz višestruke otvore na razini svake police kako bi zrak kružio u više smjerova, a temperatura ostala stalnom i hrana ostala svježija.
Donosi mogućnost brzog i učinkovitog hlađenja, za hlađenje pića i stvaranje leda. Jednim dodirom gumba Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila Vaše namirnice i pića. A Power Freeze funkcija sjajna je za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane poput sladoleda i za stvaranje veće količine leda.
SAMSUNG hladnjak RZ32M7535B1/EO
SAMSUNG hladnjak RZ32M7535B1/EO
1.019,00 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe