Nux DM-210

Nux DM-210

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:DM-210 novi je set bubnjeva početne razine, ali opremljen je svim mrežnim bubnjevima. Prilagodbom nepropusnosti mrežastih gl... Pročitaj cijeli opis
450,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalogi

Cijena je osvježena danas od 12:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o MUSIC max ponudi
Ponuda trgovine MUSIC max za proizvod Nux DM-210. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01675CB1
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:DM-210 novi je set bubnjeva početne razine, ali opremljen je svim mrežnim bubnjevima. Prilagodbom nepropusnosti mrežastih glava lako možete prilagoditi savršen osjećaj za svoj stil. Neovisni bubanj posebno je dizajniran za DM-210 i pruža vam realno iskustvo bubnjanja. Ovom bubnju nije potrebno puno prostora - samo 1,5 četvornih metara! To je to! Postavite ga gdje god želite. Možete vježbati u svojoj sobi, a zatim je premjestiti u dnevnu sobu za veliki nastup. Možete ga jednostavno premjestiti na otvorenom za dvorišne zabave. Nevjerojatno je lagan pa ga gotovo svatko može s lakoćom premjestiti. Ponedjeljak s metalom, utorak s rockom, srijeda svirajte funk, četvrtak vježbajte pop. Blues za petak, a jazz za vikend. Bez obzira na to što svirate, koji glazbeni stil volite, DM-210 može ispuniti vaše glazbene potrebe. Kao početnik na bubnjevima, možete se osjećati zbunjeno zbog onoga što trebate vježbati. Bez brige. DM-210 ima trenersku funkciju koja vam može pomoći da uvježbate osnovne vještine bubnjanja. Započnite svoj paradiddle život! Ako vam dosadi vježbanje osnovnih vještina i želite malo ometajuće glazbe, samo kliknite gumb Pjesma i svirajte bubnjeve uz demo pjesme pripremljene za vas. Aux-in sučelje ili Bluetooth također možete koristiti za reprodukciju vlastitih pjesama. Želite li provjeriti koliko ste dobri? Samo kliknite gumb REC da biste snimili svoje ritmove.
Nux DM-210
Nux DM-210
450,00 €
u MUSIC max

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe