Drvena kućica Pekkala (Drvo, Baza: 15,2 m2, Debljina stijenke: 28 mm)

Drvena kućica Pekkala (Drvo, Baza: 15,2 m2, Debljina stijenke: 28 mm)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vrtna kućica Pekkala izrađena je od elemenata čvrstog nordijskog crnogoričnog drva debljine 28 mm. Pod i krov izrađeni su od impregniranog, masivnog drva debljine 17 mm. ... Pročitaj cijeli opis
3.799,00 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
3.918,45 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bauhaus.hr ponudi
Ponuda trgovine bauhaus.hr za proizvod Drvena kućica Pekkala (Drvo, Baza: 15,2 m2, Debljina stijenke: 28 mm). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Namjena
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0170BD61
Prijavi grešku
Vrtna kućica Pekkala izrađena je od elemenata čvrstog nordijskog crnogoričnog drva debljine 28 mm. Pod i krov izrađeni su od impregniranog, masivnog drva debljine 17 mm. Kućica je izrađena od drvenih blok letvi i dimenzija je 3,9 x 3,9 m te visine 2,8 m. Udobna i korisna kao vrtna kućica, ali je također praktična kao prostor za pohranu vrtnog alata. Vrata sa okvirom i prozor na prednjem zidu imaju staklo debljine 4 mm i križne letvice koje se mogu djelomično skidati. Materijal za montažu i kvaka s ključem isporučuju se s kućicom. Prije montaže prvo proučite uputstva. Kućica je neobojana (prirodan izgled drva). Kod svih modela su krov i pod od masivnog drva debljine 17 mm. Kućice se isporučuju bez krovne ljepenke. Svi dijelovi izrađeni su od crnogoričnog drva, tehnički osušeni i kemijski neobrađeni. Tokom proizvodnje moguće su manje izmjene na profilima i dimenzijama profila. Navedene debljine zidova, krova i poda su isključene iz bilo kakvih promjena. Eventualne promjene ne utječu na ukupnu dimenziju pojedinog modela. Svi proizvodi se isporučuju bez dekoracije, regala i polica, rastavljeni, odnosno za vlastitu montažu. Vrtna kućica Pekkala prodaje se po narudžbi, rok isporuke je 3-5 tjedana.
Drvena kućica Pekkala (Drvo, Baza: 15,2 m2, Debljina stijenke: 28 mm)
Drvena kućica Pekkala (Drvo, Baza: 15,2 m2, Debljina stijenke: 28 mm)
3.799,00 €
u bauhaus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe