Treadmill GT 7.0 traka za trčanje

Treadmill GT 7.0 traka za trčanje

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Traka za trčanje GT7.0 vodeći je model GT serije. Potpuno preuređeni dizajn nudi privlačne detalje i moderan stil za ljubitelje fitnesa koji od trake za trčanje žele v... Pročitaj cijeli opis

2.999,00 €
1-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Polleo Sport ponudi
Ponuda trgovine Polleo Sport za proizvod Treadmill GT 7.0 traka za trčanje. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Dodatne značajke
Opterećenje/Nosivost (kg)
130
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01721357
Prijavi grešku

Traka za trčanje GT7.0 vodeći je model GT serije. Potpuno preuređeni dizajn nudi privlačne detalje i moderan stil za ljubitelje fitnesa koji od trake za trčanje žele vrhunske performanse kao i funkcionalnost. S velikog i lako čitljivog LED matričnog zaslona jednim pogledom možete pratiti napredak svog treninga. Za veću motivaciju za trening možete dobiti aplikaciju za trening Kinomap, gdje možete trčati po cijelom svijetu u zapanjujućem krajoliku.

Moćni maksimalni istosmjerni motor od 3,0 konjske snage pruža okretni moment i snagu korisnicima svih razina. Brzina trčanja je lako prilagodljiva do 20 km / h. Motorno podešavanje nagiba omogućuje podešavanje kuta trčanja na 15 kutova. S nagibom učinkovito simulirate, primjerice, trčanje uzbrdo koje troši više kalorija i otežava trčanje. Senzori za otkucaje srca ugrađeni u prednje ručke omogućuju brzu provjeru otkucaja srca čak i bez pojasa za otkucaje srca.

Vrlo čvrst Ultra okvir čini GT7.0 mat vrlo čvrstim i sigurnim čak i pri najjačim udarcima. Zahvaljujući okviru gazna traka dobro ostaje na svom mjestu i smanjuje zvuk i vibracije uzrokovane kretanjem. Velika površina za trčanje 55 x 153 cm nudi puno prostora za jače skokove kada ne možete stalno pratiti korak. HDS (Hidden Damper System) sustav prigušivanja učinkovito prigušuje korake i smanjuje stres prilikom trčanja, omogućujući vam kako jači trening, tako i duža razdoblja trčanja.

36 ugrađenih programa treninga nudi razne treninge za korisnike svih razina. S velikog LED zaslona možete u stvarnom vremenu pratiti vrijeme treninga, brzinu, udaljenost, puls, kut nagiba i kalorije. Uz to, GT7.0 je opremljen najtočnijim mjeračem otkucaja srca s polarnim certifikatom na tržištu. Možete povezati remen za otkucaje srca koji šalje signal od 5 kHz na traku za trčanje GT7.0, ali najtočniji rezultat možete dobiti pomoću senzora brzine otkucaja srca Polar H9 ili H10 .

Traka za trčanje Gymstick GT7.0 opremljena je Bluetooth vezom koja vam omogućuje povezivanje s popularnom aplikacijom Kinomap. Kinomapom možete maksimalno iskoristiti svoju traku za trčanje Gymstick. S Kinomapom možete trčati do popularnih odredišta širom svijeta, poput središnjeg parka New Yorka ili zadivljujućeg krajolika Alpa. Odaberite rute iz preko 50 000 videozapisa i doživite zadivljujuće krajolike iz cijelog svijeta.

Osim funkcija mapa, Kinomap je opremljen i ogromnim brojem mogućnosti za trening. Možete proširiti svoje profile obuke i birati između nekoliko novih programa osposobljavanja ili sudjelovati u privatnim i javnim izazovima. Svoju traku za trčanje možete jednostavno povezati putem Bluetootha s aplikacijom Kinomap, koju možete preuzeti na Android ili iOS uređaje.

Nakon treninga, prostirku možete prikladno preklopiti uspravno, čineći da zauzima manje prostora kad se spremi. Uz to, četiri prijenosna kotača olakšavaju pomicanje prostirke u stranu kad se ne vježba. Traka za trčanje GT7.0 također ima dva velika pretinca za boce za piće, telefon, ručnik i druge važne predmete.

Tehničke informacije3.0hp istosmjerni motor (kontinuirana snaga 2.0hp)
Brzina 0,5 - 20km / h.
15 razina motoriziranog podešavanja nagiba 0-15%.
Veličina područja za trčanje je 55 x 153 cm.
Dimenzije u upotrebi 193 x 93 x 147cm.
Dimenzije presavijene u veličinu 140 x 93 x 154 cm.
U-okvirni okvir.
Težina 105kg.
Maksimalna korisnička težina 130 kg.
Senzori otkucaja srca na prednjim ručkama.
Polarni mjerač brzine otkucaja srca. Remen za otkucaje srca prodaje se zasebno.
Prednji i stražnji kotači.
Sklopivi (integrirana plinska opruga).
Sporo i sigurno trčanje spuštanjem područja.
HDS sustav apsorpcije udara.
Transportna traka: GT 1,8 mm.
LED konzola.
Bluetooth veza.
Može se povezati s vanjskim programima (Kinomap)
Funkcije: vrijeme, brzina, udaljenost, puls, kut nagiba, kalorija i% masti
Programi treninga: 1 priručnik, 36 unaprijed postavljenih programa treninga, 3 korisnička programa i HRC program otkucaja srca.
Držač za bocu za piće.
Proizvod ima 1 godinu jamstva.
Certifikati: CE & Rohs.
Treadmill GT 7.0 traka za trčanje
Treadmill GT 7.0 traka za trčanje
2.999,00 €
u Polleo Sport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe