SIKU World - farma, 2 konja i 2 krave

SIKU World - farma, 2 konja i 2 krave

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
OGRANIČENO IZDANJE - Siku World - farma, 2 konja i 2 krave: Farma (5608) + 2 konja (1447) + 2 krave (1448).

U SIKUWORLD -u se uvijek nešto događa i uvijek se nešt...
Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 20:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod SIKU World - farma, 2 konja i 2 krave. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01726A97
Prijavi grešku
OGRANIČENO IZDANJE - Siku World - farma, 2 konja i 2 krave: Farma (5608) + 2 konja (1447) + 2 krave (1448).

U SIKUWORLD -u se uvijek nešto događa i uvijek se nešto može učiniti. Bale sijena podižu se na pod staje konopom na vitlu. Ispred zgrade nalazi se John Deere Gator s hrpom mlijeka. Trake se moraju transportirati do mjesta za prikupljanje mlijeka. Dvije krave znatiželjno gledaju iz staje i čekaju da se napune korita za hranjenje.

S farmom SIKUWORLD, seoski život postaje svijet igre. SIKUWORLD Farm kompatibilan je s drugim SIKUWORLD kompletima, ali se može igrati i sam. Zgrada na dva kata može se sastaviti prema jasno ilustriranim uputama. Od montažnih dijelova pojedinačne zgrade mogu se oblikovati u obliku slova L ili U ili se dijelovi mogu sastaviti u višespratnu zgradu. Modularna struktura i stabilnost push-fit sustava daju djeci puni prostor za kreativnost. Siku push-fit sustav podržava djetetove motoričke i kognitivne sposobnosti. Sposobnost stvaranja nečega bez pomoći odraslih također jača samopouzdanje. Farma se sastoji od staje, štale i skladišnog prostora. Dvije kapije u staji su klizne. Gospodarsko dvorište sastoji se od dvije ploče, ogromnog stabla i ogradnih ploča.

John Deere Gator je uključen. Komplet se naravno može nadopuniti nizom SIKU traktora, prikolica i druge opreme. Dvije stojeće krave prikladan su dodatak farmi. Znate, travu je teško probaviti i zato krave u prosjeku žive 50 puta u minuti - ukupno 30.000 puta dnevno. Čak i ako se jako potrudite, ne možete žvakati zalogaj više od 30 puta u minuti. Krave mogu osjetiti svježu zelenu travu do 8 km. Svaka farma također treba konje. Krave i konji su u mjerilu 1:50.

Veličina pakiranja: 28 x 41 x 11 cm.

Dob: 3+
SIKU World - farma, 2 konja i 2 krave
SIKU World - farma, 2 konja i 2 krave
59,98 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe