APPLE pametni telefon iPhone 13 mini 4GB/128GB, Blue

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Odlikuje se elegantnim i izdržljivim dizajnom, naprednim novim sustavom s dvije kamere za poboljšane fotografije i videozapise pri slabom osvjetljenju te predstavlja kine... Pročitaj cijeli opis
855,00 €
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 2:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena jučer u 7:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mobis.hr ponudi

Proizvođač
5G
da
APPLE modeli
Bežično punjenje
da
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0173FCC6
Prijavi grešku
Odlikuje se elegantnim i izdržljivim dizajnom, naprednim novim sustavom s dvije kamere za poboljšane fotografije i videozapise pri slabom osvjetljenju te predstavlja kinematografski način rada.

Zaslon od 5.4" i keramička zaštita na prednjoj strani daje veću čvrstoću stakla od bilo kojeg pametnog telefona. Redizajnirani izgled stražnje kamere s dijagonalno raspoređenim objektivima omogućuje napredni sustav s dvije kamere, a TrueDepth manji je i još uvijek pakiran u istu tehnologiju, uključujući Face ID, najsigurniju autentifikaciju lica na pametnom telefonu, a tu je i naravno IP68 certifikat.

Poboljšani Super Retina XDR OLED zaslon pružaj nevjerojatan omjer kontrasta crne boje i 28% veće maksimalne vanjske svjetline na 800 nita, s većom svjetlinom za HDR sadržaje poput fotografija i videozapisa na 1200 nita, a sve to uz učinkovitiju potrošnju energije.

A15 Bionic nudi učinkovitije komponente, veću bateriju i optimizaciju napajanja zahvaljujući dubokoj integraciji hardvera i softvera. iPhone 13 pruža nevjerojatno cjelodnevno trajanje baterije, nudi do dva i pol sata više od prošlog modela. Mnogo je brži od konkurencije, pruža više performansi i bolju energetsku učinkovitost, čineći sve još fluidnijim.
Koristi 5-nanometarsku tehnologiju i ima gotovo 15 milijardi tranzistora za rješavanje najzahtjevnijih zadataka, uključujući najnovije značajke računalne fotografije. Novi 6-jezgreni procesor s dvije jezgre visokih performansi i četiri jezgre visoke učinkovitosti do 50 posto je brži od konkurencije, najbrži u bilo kojem pametnom telefonu i glatko i učinkovito rješava zahtjevne zadatke

Najnapredniji sustav dvostruke kamere. Nova široka kamera, s pikselima od 1,7 µm, dolazi s najvećim senzorom ikada u iPhone sustavu s dvije kamere i sposobna je prikupiti 47% više svjetla što rezultira manje šuma i svjetlije rezultate.
Napredni algoritam snimanja u Dolby Vision HDR modu nudi snimanje u 4K rezoluciji do 60 FPS-a.
APPLE pametni telefon iPhone 13 mini 4GB/128GB, Blue
APPLE pametni telefon iPhone 13 mini 4GB/128GB, Blue
855,00 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe