Blender KITCHENAID 5KSB1325EOB, 1,4l, Onyx Black

Blender KITCHENAID 5KSB1325EOB, 1,4l, Onyx Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Naš blender K150 pomaže vam postići savršen ukus u vašim kreacijama. Dizajniran je za korištenje kod najtvrđih sastojaka za postizanje glatkih rezultata, bez obzira radit... Pročitaj cijeli opis
282,00 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod Blender KITCHENAID 5KSB1325EOB, 1,4l, Onyx Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Volumen posude (l)
1
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01742BF3
Prijavi grešku
Naš blender K150 pomaže vam postići savršen ukus u vašim kreacijama. Dizajniran je za korištenje kod najtvrđih sastojaka za postizanje glatkih rezultata, bez obzira radite li hranjivu domaću juhu, dječju hranu, sok od limete, maslac od orašastih plodova, namaz, pire, umak ili smoothie. Kako radi? Blender ima trodijelni sustav koji djeluje u harmoniji: jedinstvenu asimetričnu oštricu od nehrđajućeg čelika, rebrasti vrč koji pospješuje vraćanje sastojaka u sredinu posude i Intelli-Speed 0,9 * HP motor koji prepoznaje sadržaj kako bi održao optimalnu brzinu. Izrađen je za svakodnevnu upotrebu, ima čvrstu metalnu konstrukciju – uključujući upravljačku ploču i 2-godišnje jamstvo. Lako ćete upravljati jednostavnim kontrolama. Blender K150 ima niz druge dodatne opreme, koju KitchenAid prodaje zasebno. Ovisno o vašem načinu života, možete izrađivati i pripremati hranu, različitih volumena i ponijeti sa sobom. Odaberite bocu za osobnu upotrebu od 500 ml (koja je praktična za nošenje smoothieja i sokova u torbici), male posudice za količine do 200 ml ili prešu za citruse od 1 litre.

* Konjska snaga motora blender-a izmjerena je pomoću dinamometra, stroja koji laboratoriji rutinski koriste za mjerenje mehaničke snage motora. Naša referenca motora od 0,9 konjske snage (HP) odražava konjsku snagu samog motora, a ne konjsku snagu samog blendera u posudi za blendanje. Kao i kod bilo kojeg blendera, snaga u posudi nije jednaka konjskoj snazi samog motora.

Ključne značajke
Metalni regulator brzine, uključujući:
3 promjenjive brzine – 1 unaprijed podešen program za recepte Drobljenje leda” / funkcija pulsiranja. Za smoothije, ledene napitke, frapee, umake, namaze i mnogo više.

Rebrasti vrč 1,4 l

Motor vrhunske perfomanse sa 0,9 konjskih snaga i sustavom kontrole brzine motora Intelli-speed
Blender KITCHENAID 5KSB1325EOB, 1,4l, Onyx Black
Blender KITCHENAID 5KSB1325EOB, 1,4l, Onyx Black
282,00 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe