NOVČANIK S RFID ZAŠTITOM

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Super simpatičan i vrlo pametan novčanik.?? Kao prvo izrađen je od prirodne kože što mu daje izvjesnu notu elegancije i kvalitete. Osmišljen je tako da sadrži pretinac... Pročitaj cijeli opis

26,41 € -51 %
12,99 €
2-7 dana
-51 %26,41 €
s dostavom 17,49 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
17,49 €
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o woolf.hr ponudi
Ponuda trgovine woolf.hr za proizvod NOVČANIK S RFID ZAŠTITOM. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Novčanik za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0174DAE8
Prijavi grešku

Super simpatičan i vrlo pametan novčanik.?? Kao prvo izrađen je od prirodne kože što mu daje izvjesnu notu elegancije i kvalitete. Osmišljen je tako da sadrži pretinac za novčanice i poseban pretinac za kartice kojih imamo sve više (kreditne, debitne, kartice za popuste, kartice vjernosti itd). Upravo taj pretinac je vrlo pametan jer je opremljentakozvanom RFID zaštitom. Kako tehnologija napreduje, sve se više govori o potrebi zaštite podataka, a ovaj proizvod upravo služi toj svrsi. Kartice se vrlo lako mogu umetnuti, a s polugom od ispod, kratkim potezom kartice izlaze kaskadno pa se lako može odmah dohvatiti željena kartica. Svakako je ovaj proizvod jako omiljen kao dar za posebne trenutke. ??



Pogledaj video:





Evo kratko objašnjenje pojma RFID:



Naši osobni podaci i bankovne kartice svakodnevno na javim mjestima su izložene mogućnosti beskontaktne krađe. Na svu sreću, tu su novčanici s RFID tehnologijom koji to sprječavaju. Uz proizvode s RFID zaštitom naše bankovne kartice i osobni podaci su na sigurnom.



Da bismo bolje razumjeli prijetnje, moramo razumjeti tehnologiju. Potreba za RFID novčanikom proizlazi iz uvođenja RFID tehnologije. RFID sam po sebi nije neprijatelj - RFID čipovi pomažu ubrzati proces provjere osobnih dokumenata, omogućavaju beskontaktno plaćanje putem kreditnih kartica, primjena je široka. No nažalost, hakeri uvijek pronađu načine kako iskoristiti tehnologiju za krađe i ovaj problem je sve zastupljeniji.


NOVČANIK S RFID ZAŠTITOM
NOVČANIK S RFID ZAŠTITOM
12,99 €
u woolf.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe