PETITE&MARS Igraonica za bebe Gym Oblak 3u1, Silver

PETITE&MARS Igraonica za bebe Gym Oblak 3u1, Silver

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Activity Gym 3u1 za razvoj i vrijeme puno zabave, od rođenja do mališana. Mekana podloga u obliku cvijeta, odvojivi luk s 4 igračke i mekani jastuk pružit će igru ??i pot... Pročitaj cijeli opis
69,90 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Svijet-svjetiljki.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijet-svjetiljki.hr za proizvod PETITE&MARS Igraonica za bebe Gym Oblak 3u1, Silver. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0175D7B0
Prijavi grešku
Activity Gym 3u1 za razvoj i vrijeme puno zabave, od rođenja do mališana. Mekana podloga u obliku cvijeta, odvojivi luk s 4 igračke i mekani jastuk pružit će igru ??i poticaj za razvoj bebe dugih mjeseci. Doprinosi razvoju i grube i fine motorike. Aktivno potiče djetetova slušna, taktilna i vizualna osjetila. Bezvremenska moderna boja, ugodni i sigurni materijali.1. Vrijeme na leđima s lukom za igru- Vrijeme je za prvo otkriće, zabavu i razvoj bebe.- U prvim tjednima nakon rođenja, beba postupno počinje otkrivati ??svijet oko sebe.- Beba može sigurno ležati na mekom pokrivaču i gledati igračke, trenirajući oči. Kasnije mu je izazov doći do igračke rukom ili nogom i tako uvježbati svoje motoričke sposobnosti.- 2 uklonjiva luka za igru ??lako se pričvršćuju na deku.- 4 zasebne igračke na C-prstenu mogu se slobodno mijenjati ili odvajati.- Crno -bijeli detalji na igračkama stimuliraju bebine oči u prvim tjednima.2. Vrijeme za trbuh sa odvojivim jastukom- Prvo okretanje i vrijeme provedeno na trbuhu još je jedna prekretnica za bebu.- Uklonjivi jastuk pružit će potrebnu potporu.- Poseban mekani čičak siguran je za bebu. Osim toga, nakon uklanjanja jastuka, prekriven je dodatnom tvari i ne morate brinuti o kidanju ili zaprljanju.3. Aktivna igra mališana na mekoj podlozi- Ako luk više nije zabavan, vrijeme je za novu igračku ili komplet.- Meka deka i dalje je desna podloga koja je mekana, topla i sigurna.4. Odvojene igračke za igranje bilo gdje- Okrugla zvečka odgovarajuće veličine za dječje ruke.- Šuškava sova potiče i dodir i sluh.- Udobni zečić bit će vam najbolji prijatelj.- Vesela zvijezda s vrpcama u boji koje djeca rado hvataju ili vrckaju nosom.- Možete koristiti C prsten za zasebno vješanje igračaka, na primjer, na dječja kolica ili autosjedalicu.Pogodno od rođenja.Uložak se može prati u perilici rublja na temperaturi od 30 ° C.Materijal: Vanjski dijelovi 100% poliester, punjenje 100% PP.
PETITE&MARS Igraonica za bebe Gym Oblak 3u1, Silver
PETITE&MARS Igraonica za bebe Gym Oblak 3u1, Silver
69,90 €
u Svijet-svjetiljki.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe