Attibassi Miscela 1918 zrna kave 1kg

Attibassi Miscela 1918 zrna kave 1kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Espresso Miscela je počast podrijetlu marke Attibassi i vremenu kada je stvorena. Ova jedinstvena mješavina kave izrađena je od pažljivo odabranih zrna kave Arabica iz Br... Pročitaj cijeli opis
22,90 € -13 %
19,90 €
3-7 dana
-13 %22,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Freshkava.hr ponudi
Ponuda trgovine Freshkava.hr za proizvod Attibassi Miscela 1918 zrna kave 1kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01787528
Prijavi grešku
Espresso Miscela je počast podrijetlu marke Attibassi i vremenu kada je stvorena. Ova jedinstvena mješavina kave izrađena je od pažljivo odabranih zrna kave Arabica iz Brazila koja kavi daju slatkasti okus, dok zrna iz Srednje Amerike i Etiopije obogaćuju okus aromatičnim elementima. Mala količina zrna Robusta nadopunjuje ovu sjajnu kombinaciju. Smjesa je nastala osjetljivim i polaganim prženjem. Attibassi Miscela Espresso 1918 ukusna je mješavina odabranih zrna kave savršene kremaste pjene i savršenog okusa. \n \nATTIBASSI \n
\n

Bologna 1918. potječe iz tradicionalne talijanske pržionice koju su osnovali Agostino Atti i Marco Bassi. Attibassi je talijanska tvrtka za pečenje s ograničenom proizvodnjom. Stroga kontrola cjelokupnog proizvodnog procesa započinje u vrijeme uzgoja u zemljama podrijetla, gdje povjerenici Attibassija pažljivo odabiru najbolja zrna kave i provjeravaju usklađenost s utvrđenim standardima na plantažama. Nakon isporuke zelene kave u Italiju, oni će u svojim laboratorijima provesti posebna ispitivanja okusa, kemijskog sastava i fizikalnih analiza. Kako bi osigurao dosljednost okusa i arome, Attibassi koristi poseban sustav za pohranu kave za klasifikaciju svake serije zelene kave prema njenim homogenim organoleptičkim svojstvima.

\n \n
Attibassi Miscela 1918 zrna kave 1kg
Attibassi Miscela 1918 zrna kave 1kg
19,90 €
u Freshkava.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe