Hausbrandt Quallita Rossa zrna kave 1kg

Hausbrandt Quallita Rossa zrna kave 1kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
\n

Jaka kava od finih sorti kave Arabica i Robusta uravnoteženog, blago začinjenog okusa. Zahvaljujući većem udjelu Robuste od 40%, rezultat je intenzivan okus es... Pročitaj cijeli opis

24,90 € -24 %
18,90 €
3-7 dana
-24 %24,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 3 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Freshkava.hr ponudi
Ponuda trgovine Freshkava.hr za proizvod Hausbrandt Quallita Rossa zrna kave 1kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0178752D
Prijavi grešku
\n

Jaka kava od finih sorti kave Arabica i Robusta uravnoteženog, blago začinjenog okusa. Zahvaljujući većem udjelu Robuste od 40%, rezultat je intenzivan okus espressa s glatkom primjesom kruha i bogatom kremom. Kava je izrazito aromatična s tipičnim slatkim tonovima.

\n \n
\nHAUSBRANDT \n
\n

1892.U Trstu je osnovana jedna od najcjenjenijih pržionica u Italiji. Nekoliko je puta dobio nagradu za kavu godine, a marka se temelji na tradicionalnim vrijednostima i kvaliteti. U pogonu za prženje koristi najnovije tehnologije poput strojeva s patentiranom metodom pogona i naknadnim postupnim hlađenjem posude za prženje, tzv. Grevenbroich. Ova tehnologija donosi očuvanje nježne arome. Tvrtka je jedna od prvih koja je svoju kavu pakirala i prevozila u zatvorenim metalnim bačvama. Neraskidiva veza između tradicije i moderne marke pojačana je službenim nazivom tvrtke. S.p.A. Hausbrandt Trst 1892., koji poštuje duh prošlosti i luku u kojoj je tvrtka započela svoj poznati pohod na svijet.

\n \n
Hausbrandt Quallita Rossa zrna kave 1kg
Hausbrandt Quallita Rossa zrna kave 1kg
18,90 €
u Freshkava.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe