Kutija zrna kave Illy Intenso 250g

Kutija zrna kave Illy Intenso 250g

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
\n

Novi dizajn, ista kvaliteta Illy kave. Tamno pržena 100% arabica sastavljena od 9 finih sorti iz Afrike, Indije, Srednje i Južne Amerike. Kava je jača od smjes... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
13,69 €
Cijena je osvježena danas od 12:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o NajKava.com ponudi
Ponuda trgovine NajKava.com za proizvod Kutija zrna kave Illy Intenso 250g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01787532
Prijavi grešku
\n

Novi dizajn, ista kvaliteta Illy kave. Tamno pržena 100% arabica sastavljena od 9 finih sorti iz Afrike, Indije, Srednje i Južne Amerike. Kava je jača od smjese Classico zbog duljeg prženja. Izvrsno za izradu malog espressa ili ristretta. Intenzivan i pun okus kave suptilne arome kakaa i suhog voća. Zahvaljujući svom pakiranju, kava zadržava svoja jedinstvena svojstva, koja će cijeniti svaki poznavalac kave..

\n \n
\nILLY \n
\n

Od 1933 godine Trst utjelovljuje poznatu tradiciju talijanskog espressa. Jedna je od najpoznatijih i najkvalitetnijih pržionica na svijetu. Koriste kavu Arabica najviše kvalitete koja se, međutim, odlikuje nižim sadržajem kofeina. Navedeni iznos je 0,5%. Šalicu kave Illy prepoznajete po tipičnoj zrnastoj crveno-smeđoj kremi koja ostaje dugo nakon miješanja. Okus je raznolik, ugodno začinjen i istovremeno nježan. Illyjev miris je jak i intenzivan. Uspjeh Illy espressa u jedinstvenom je skladu između kiselosti i gorčine. Korištenje jedne vrste kave ne bi pokazalo taj sklad, pa je Illy mješavina 9 kvalitetnih sorti Arabice. Kava ima malo kofeina, zrna se sortiraju elektroničkim putem i pakiraju vakumizacijom.

\n \n
Kutija zrna kave Illy Intenso 250g
Kutija zrna kave Illy Intenso 250g
7,69 €
u NajKava.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe