Jolly Caffé Crema zrna kave 1kg

Jolly Caffé Crema zrna kave 1kg

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
\n
\n

Prestižna mješavina 12 planinskih sorti arabike predstavlja znanje i vještinu toskanske pržionice Jolly Caffé S.p.A. Kava ima ugodnu aromu cvijeća i ok... Pročitaj cijeli opis

33,90 € -12 %
29,90 €
3-7 dana
-12 %33,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 12:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Freshkava.hr ponudi
Ponuda trgovine Freshkava.hr za proizvod Jolly Caffé Crema zrna kave 1kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01787533
Prijavi grešku
\n
\n

Prestižna mješavina 12 planinskih sorti arabike predstavlja znanje i vještinu toskanske pržionice Jolly Caffé S.p.A. Kava ima ugodnu aromu cvijeća i okusa je plemenitog voća sa svježom aromom. Nakon ispijanja kave osjećate čokoladni okus. Časopis PANITALIA ocijenio je ovu kavu najboljom kavom u cijeloj Italiji i pobijedila je pržionice poput New Yorka ili Illyja. Jolly kava postala je povijesno prvi nositelj certifikata Espresso Italiano Certificato i Instituto Nazionale Espresso Italiano.

\n \n
\n
\nJOLLY \n
\n

1953. - Firenca - Dante Balardenielli osniva tvrtku iz snova. Kavu prži od djetinjstva, a od početka mu je bilo jasno da želi pržiti najbolju kavu u Firenci, a možda i širom svijeta. Jedan je od rijetkih vlasnika koji se ne libi uložiti veliku količinu novca u razvoj nove opreme i proučavanje ponašanja kave tijekom postupka prženja. Za samo nekoliko godina postaje jedna od najpriznatijih pržionica kave u Toskani. Bio je poznat po svojim putovanjima do farmera koji su na njegovim plantažama uzgajali zrna kave. Čak im je financijski pomagao u godinama propadanja usjeva. Kava mu je bila i strast i opsesija. 1989. čak je osnovao i Consorzio Grancaffé, koji je predstavljao 11 najpoznatijih talijanskih pržionica. Sama pržionica nalazi se u mjestu Grassina u blizini Firence. Kao jedna od malih pržionica, u svojoj ponudi je zadržala glavni proizvod, visokokvalitetnu mješavinu prvoklasne arapske Jolly Caffé Creme, koja se sastoji od 12 pažljivo odabranih arapskih planinskih regija Srednje i Južne Amerike. Kao dobavljač zelene kave, pržionica koristi isključivo certificirane uzgajivače najboljih BIO kava.

\n \n
Jolly Caffé Crema zrna kave 1kg
Jolly Caffé Crema zrna kave 1kg
29,90 €
u Freshkava.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe