Mauro Caffé Espresso De Luxe zrna kave 1kg

Mauro Caffé Espresso De Luxe zrna kave 1kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
\n

Ljubitelji kremastog espressa sa suptilnom aromom čokolade cijenit će vrhunsku mješavinu De Luxe. Dobivena kava ima slatkast okus sa savršeno uravnoteženim tij... Pročitaj cijeli opis

27,90 € -14 %
23,90 €
3-7 dana
-14 %27,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Freshkava.hr ponudi
Ponuda trgovine Freshkava.hr za proizvod Mauro Caffé Espresso De Luxe zrna kave 1kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01787552
Prijavi grešku
\n

Ljubitelji kremastog espressa sa suptilnom aromom čokolade cijenit će vrhunsku mješavinu De Luxe. Dobivena kava ima slatkast okus sa savršeno uravnoteženim tijelom. Prvoklasna zrna Arabice nadopunjuje 30% premium Robusta s niskim udjelom kofeina. Ugodnu aromu čokolade duguje mjestu porijekla.Kavu tradicionalno sade zajedno u kombinaciji s plantažama kakaa.

\n \n
\nMAURO CAFFÉ \n
\n

1949. - Kalabrija - u starom skladištu u blizini luke Reggio, kada je Mauro Demetrio instalirao staru pržionicu kapaciteta 20 kg, stvorena je marka MAURO. Tijekom teškog rata gospodin Mauro imao je veliku poslovnu sreću. Iako je od djetinjstva patio od sljepoće, uspio je prebroditi tešku situaciju. Što je više gubio vid, više je radio. Njegov san o izgradnji velike tvrtke s najboljom kavom na svijetu ostvaren je na mnogo načina. Prvi je prodao kavu u prethodno izvaganim vrećicama, do tada se kava uvijek vagala. Već 1958. godine tvornica je pržila jednu tonu kave dnevno, ali ni to nije bilo dovoljno za zadovoljenje potražnje. Tvrtka je tako bila prisiljena preseliti se u nove za to vrijeme moderne prostore. Još jednu prednost stekao je stalnim razvojem novih strojeva i postupaka za transport, prženje i otpremu kave. Istodobno je vodio vrlo uspješnu reklamnu kampanju i čak je bio prvi koji je za oglašavanje koristio televiziju.

\n \n
Mauro Caffé Espresso De Luxe zrna kave 1kg
Mauro Caffé Espresso De Luxe zrna kave 1kg
23,90 €
u Freshkava.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe