Pellini Aroma Oro Gusto Intenso zrna kave 1kg

Pellini Aroma Oro Gusto Intenso zrna kave 1kg

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kava Pellini Aroma Oro Gusto Intenso miješa se iz aromatičnih vrsta kave Arabica iz Latinske Amerike i visokokvalitetne Robuste s azijskih i afričkih plantaža. Pravilan o... Pročitaj cijeli opis
24,90 € -16 %
20,90 €
3-7 dana
-16 %24,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Freshkava.hr ponudi
Ponuda trgovine Freshkava.hr za proizvod Pellini Aroma Oro Gusto Intenso zrna kave 1kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01787555
Prijavi grešku
Kava Pellini Aroma Oro Gusto Intenso miješa se iz aromatičnih vrsta kave Arabica iz Latinske Amerike i visokokvalitetne Robuste s azijskih i afričkih plantaža. Pravilan odabir zrna i sporo prženje omogućili su stvaranje kave bez znakova kiselosti i s nižim sadržajem kofeina.Dobijeni espresso ima specifičan i uravnotežen okus bez znakova kiselosti s bogatom kremom i blago začinjenom aromom. Kava je ugodnog okusa i intenziteta. Smjesa je prikladna za upotrebu u automatskim aparatima za kavu, posebno za pripremu cappuccina ili latte macchiata. \n \nPELLINI \n
\n

1922. u Veroni jeosnovana pržionica kave Pellini S.p.A. Karakterizira je maksimalan napor za pravljenje najkvalitetnije kave. Snažna volja i odlučnost upravljali su svakom odlukom tvrtke i odražavali su se u svim njezinim aktivnostima vezanim uz razvoj, kvalitetu proizvoda i globalnu suradnju. Kava Pellini, kao jedna od rijetkih talijanskih kava, nosi Kosher certifikat za sve svoje proizvode. Pellini Caffé osvojio je zlatnu medalju na međunarodnim testiranjima kave i vodeći je na tržištu mocha kave. Kave odlikuje visoka kvaliteta s oznakom ISO 9002.Obiteljska pržionica Pellini fokusira se uglavnom na talijansko tržište na kojem ima snažnu poziciju. Manji postotak proizvodnje se izvozi.

\n \n
Pellini Aroma Oro Gusto Intenso zrna kave 1kg
Pellini Aroma Oro Gusto Intenso zrna kave 1kg
20,90 €
u Freshkava.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe