Pellini Nespresso Magnifico kapsule 10 kapsula

Pellini Nespresso Magnifico kapsule 10 kapsula

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
\n

Pellini Caffé predstavio je svoju ekskluzivnu paletu luksuznih Pellini kava kapsula za sustav Nespresso. Kapsule Nespresso tako kopiraju paletu ekskluzivnih ta... Pročitaj cijeli opis

4,25 €
1-2 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o PROMET AROMA ponudi
Ponuda trgovine PROMET AROMA za proizvod Pellini Nespresso Magnifico kapsule 10 kapsula. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta kapsule
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01787563
Prijavi grešku
\n

Pellini Caffé predstavio je svoju ekskluzivnu paletu luksuznih Pellini kava kapsula za sustav Nespresso. Kapsule Nespresso tako kopiraju paletu ekskluzivnih talijanskih kava Pellini. Pellini Magnifico sadrži mješavinu zrna arabike iz Južne Amerike i istočne Afrike. Podijeljeno prženje zrna pojačava lagane voćne tonove kave Arabica.

\n \n
\nPELLINI \n
\n

1922. u Veroni jeosnovana pržionica kave Pellini S.p.A. Karakterizira je maksimalan napor za pravljenje najkvalitetnije kave. Snažna volja i odlučnost upravljali su svakom odlukom tvrtke i odražavali su se u svim njezinim aktivnostima vezanim uz razvoj, kvalitetu proizvoda i globalnu suradnju. Kava Pellini, kao jedna od rijetkih talijanskih kava, nosi Kosher certifikat za sve svoje proizvode. Pellini Caffé osvojio je zlatnu medalju na međunarodnim testiranjima kave i vodeći je na tržištu mocha kave. Kave odlikuje visoka kvaliteta s oznakom ISO 9002.Obiteljska pržionica Pellini fokusira se uglavnom na talijansko tržište na kojem ima snažnu poziciju. Manji postotak proizvodnje se izvozi.

\n \n
Pellini Nespresso Magnifico kapsule 10 kapsula
Pellini Nespresso Magnifico kapsule 10 kapsula
4,25 €
u PROMET AROMA

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe