Lavazza Lavazza Dolce Caffé Crema zrna kave 1kg

Lavazza Lavazza Dolce Caffé Crema zrna kave 1kg

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
\n

Lavazza Caffé Crema Dolce mješavina je blago pečene Arabice iz Brazila i Indije u omjeru 80% arapskog i 20% Robusta. Okus kave je baršunasto mekan, ali ipak pu... Pročitaj cijeli opis

19,90 € -15 %
16,90 €
3-7 dana
-15 %19,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 3 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Freshkava.hr ponudi
Ponuda trgovine Freshkava.hr za proizvod Lavazza Lavazza Dolce Caffé Crema zrna kave 1kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX017C4E39
Prijavi grešku
\n

Lavazza Caffé Crema Dolce mješavina je blago pečene Arabice iz Brazila i Indije u omjeru 80% arapskog i 20% Robusta. Okus kave je baršunasto mekan, ali ipak pun. Caffé Crema Dolce donosi priokus finog karamela. Dobiveni espresso blago je aromatičan s gustom kremom i okusom vruće čokolade. \n

\n \n
\nLAVAZZA \n
\n

1894. - Torino - počinje priča o najpoznatijoj talijanskoj pržionici kave Lavazza. Luigi Lavazza kupio je malo zemljište u starom dijelu Torina i tamo otvorio vlastitu trgovinu. Nakon godinu dana, poduzetni Luigi počeo je pržiti vlastitu kavu. Došao je s potpuno novim ukusom jer je počeo miješati zrna kave različitog podrijetla. Odmah je zatražio plaćanje autorskih prava za cijeli postupak proizvodnje kave. Kasnije, u dobi od 74 godine, udio u tvrtki podijelio je između svoja tri sina. Meksiko, Vijetnam, Indonezija, Honduras, Uganda, Gvatemala i naravno Kolumbija s Brazilom. Lavazza uvozi najkvalitetniju zelenu kavu iz gotovo cijelog svijeta. Lavazza ima 45% udjela u ukupnom tržištu kave i 76% udjela u ukupnoj potrošnji kave kućanstava. Stoga ne čudi da njegova dnevna proizvodnja iznosi gotovo 400 tona kave, a zapošljava gotovo 2000 zaposlenika. Lavazza koristi prženje na zraku, koje osigurava savršeno ujednačeno pečenje zrna kave bez ikakvih oštećenja. Potpuno automatski sustav pakiranja koristi vlastite patentirane materijale kako bi osigurao kvalitetu i svježinu kave. Kao počast njegovom osnivaču Luigiju Lavazzi,u Torinu 1996 godine na mestu gde je sve počelo otvoren je autentičan kafić.

\n \n
Lavazza Lavazza Dolce Caffé Crema zrna kave 1kg
Lavazza Lavazza Dolce Caffé Crema zrna kave 1kg
16,90 €
u Freshkava.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe