SAMSUNG ugradbena mikrovalna pećnica MG23A7013CT/OL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pripremajte ukusna jela sa stilom

Unaprijedite svoju kuhinju i s lakoćom pripremajte hrskava jela. Odlikuje se vrhunskim premium dizajnom, a dostupna je u neko...
Pročitaj cijeli opis
339,00 €
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 10:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
349,98 €
Dostupnost

Preostalo još 1 komada Dostupno u 3 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o emmezeta.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Tip mikrovalne pećnice
Volumen (l)
23 l
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0163C48B
Prijavi grešku
Pripremajte ukusna jela sa stilom

Unaprijedite svoju kuhinju i s lakoćom pripremajte hrskava jela. Odlikuje se vrhunskim premium dizajnom, a dostupna je u nekoliko elegantnih boja*. Staklena upravljačka ploča na dodir** donosi Vam intuitivan način kuhanja. A Grill Fry (Crusty Plate) funkcija grill prženja omogućuje Vam kuhanje, pečenje i tostiranje svježe ili zamrznute hrane.

* Osnovni model okvira dostupan je u sljedećim izvedbama: Nehrđajući čelik (STSS), Crni STSS, Crni ili Bijeli. Okvir, vrata i upravljačka ploča naprednijeg modela dostupne su u sljedećim izvedbama: Crno, bijelo ili sivo staklo. ** Dostupno samo na pojedinim modelima.

Odgovara Vašem ukusu i slaže se s uređenjem Vašega kuhinjskog interijera - Vrhunski i raznolik ugradbeni dizajn

Odaberite ugradbenu mikrovalnu pećnicu koja savršeno odgovara Vašem osobnom ukusu i stilu uređenja kuhinjskog interijera. Njezin vrhunski dizajn uključuje i besprijekorno dizajnirana staklena vrata i elegantnu Glass Touch dodirnu upravljačku ploču*. A možete birati unutar široke palete popularnih boja**. Jednostavno odaberite svoju!

* Dostupne su samo na pojedinim modelima. ** Osnovni model okvira dostupan je u sljedećim izvedbama: Nehrđajući čelik (STSS), Crni STSS, Crni ili Bijeli. Okvir, vrata i upravljačka ploča naprednijeg modela dostupne su u sljedećim izvedbama: Crna, bijelo ili sivo staklo.

Jednostavno profinjenija - Jednostavno korisničko iskustvo

Uživajte u intuitivnom i elegantnom načinu pripreme hrane. Glass Touch dodirna upravljačka ploča* ima samo šest funkcijskih gumba koje možete odabrati dodirom prsta. A budući da je u potpunosti izrađena od stakla, savršeno se stapa s prednjom stranom, po uzoru na staklena vrata, stvarajući elegantno minimalistički izgled.

* Dostupno samo na pojedinim modelima.

Ukusna i hrskava jela - Grill Fry (Crusty Plate)

Uživajte u hrskavim jelima, baš poput onih iz uobičajene pećnice. Grill Fry (Crusty Plate) funkcija grill prženja omogućuje Vam kuhanje, pečenje i tostiranje hrane. Tako možete uživati u najboljem okusu i teksturi zamrznute hrane koja je spremna za pripremu, poput ribljih kotleta i svježe piletine. A u pripremi nije potrebno koristiti ulje pa su jela zdravija.

* Funkcija je dostupna samo na modelima MG20A7013C*, MG23A7013C* i MG23A7118C*

Svjež kruh u svakom trenutku - Bread Defrost

Odledite kruh brzo i lako, za istinski osjećaj i okus svježine. Jednim dodirom gumba, Bread Defrost funkcija odleđivanja kruha izračunava optimalno vrijeme i temperaturu za odleđivanje zamrznutoga kruha, peciva, kolača i žemlji. Zatim upotrebljava funkcije Sheath Heater i Crusty Plate za savršene rezultate.

* Dostupno samo na pojedinim modelima.

Brzo i ujednačeno odleđivanje sastojaka - Quick Defrost

Brzo odledite zamrznutu hranu zahvaljujući funkciji Quick Defrost. Nudi opcije za pet često korištenih namirnica: meso, perad, riba, povrće i kruh. Jednostavno odaberite vrstu i težinu namirnice, a ova će funkcija izračunati optimalno vrijeme odleđivanja. Tako će Vam trebati manje vremena za pripremu sastojaka, a hranjive će tvari pritom ostati sačuvane.

* Temeljeno na internom ispitivanju provedenom u skladu s IEC normom.

Još bolji način pripreme hrane - Sustav trostruke raspodjele (TDS)

Pobrinite se da sve što kuhate bude savršeno pripremljeno i ukusno. Jedinstveni sustav trostruke raspodjele mikrovalove raspoređuje u tri smjera kako bi dospjeli u svaki kutak i prodrli u hranu u raznim smjerovima. Time se osigurava znatno ravnomjernija i temeljitija priprema hrane.

* Ova funkcija možda neće biti dostupna na nekim modelima.

Dugovječna i higijenska - CERAMIC INSIDE™

Mnogo lakše čišćenje nakon kuhanja. Glatki CERAMIC INSIDE™ materijal unutrašnjosti možete očistiti bez ribanja, a njegova boja neće blijedjeti. Institut Hohenstein potvrđuje da proizvod „emajlirana unutrašnjost mikrovalne pećnice“ pokazuje antibakterijsko djelovanje kojim se uništava 99,9 % bakterija. Osim toga, sedam je puta otpornija na ogrebotine i hrđu od unutrašnjosti drugih mikrovalnih pećnica
SAMSUNG ugradbena mikrovalna pećnica MG23A7013CT/OL
SAMSUNG ugradbena mikrovalna pećnica MG23A7013CT/OL
339,00 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe