APPLE slušalice Beats Studio Buds, crvene

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kvalitetan zvuk

Beats je rođen da glazbu predstavlja onako kako umjetnik želi. Beats Studio Buds slušalice dizajnirane su za pružanje moćnog, uravnoteže...
Pročitaj cijeli opis
195,00 € -20 %
156,00 €
1-14 dana
Sve ponude
Cijena s dostavom
158,99 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o istyle ponudi
Proizvođač
Boja
Mikrofon
Povezivanje Kako se slušalica povezuje sa mobitelom ili drugim uredajem.
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0164D482
Prijavi grešku
Kvalitetan zvuk

Beats je rođen da glazbu predstavlja onako kako umjetnik želi. Beats Studio Buds slušalice dizajnirane su za pružanje moćnog, uravnoteženog zvuka u kompaktnom obliku s potpuno prilagođenom akustičnom platformom. Vlasnički upravljač membrane s dva elementa smješten je u dvokomorno kućište, pružajući jasan zvuk uz iznimno stereo odvajanje. Napredni digitalni procesor zatim optimizira zvuk za glasnoću i jasnoću, istovremeno pružajući potpuno uklanjanje buke. Rezultat – prekrasan zvuk koji privlači emocije stvaranja glazbe u studiju do vaših ušiju.

Nadzor buke

S dva različita načina slušanja imate potpunu kontrolu nad svojim zvukom. Aktivno uklanjanje buke (ANC) kontinuirano blokira neželjenu vanjsku buku fino podešenim filtrom koji se dinamički prilagođava vašoj okolini. Kada želite čuti svijet oko sebe, pritiskom na gumb prebacite se u način prozirnosti. Vanjski mikrofoni kombiniraju zvukove okoline s vašom glazbom za prirodno i otvoreno iskustvo slušanja.

Do 8 sata slušanja

Slušalice imaju do 8 sati slušanja uz dva dodatna punjenja koja osigurava džepna futrola za punjenje. To znači da vam Beats Studio Buds pružaju do 24 sata kombinirane reprodukcije. Kada su uključeni ANC ili Transparency, imat ćete do 5 sati slušanja, 15 sati s kućištem. Petominutno punjenje s načinom punjenja Fast Fuel omogućuje do 1 sat reprodukcije kad je baterija prazna.

Prilagođavanje po mjeri

Tri veličine mekanih silikonskih naušnica (male, srednje ili velike) omogućuju vam prilagođavanje po mjeri i stvaraju zvučnu brtvu za još zabavnije iskustvo slušanja. Ove mogućnosti dimenzioniranja pružaju udobnost, stabilnost i samopouzdanje. Beats Studio Buds stvoreni su kako bi s lakoćom uklopili vaš život sa svojim elegantnim, kompaktnim dizajnom za uši. Punjenje nudi vrhunsku prenosivost zaobljenog tankog dizajna koji lako stane u džep ili torbicu. Čepići za uši nude IPX4 zaštitu za otpornost na znoj i vodu.

Ostanite povezani

Uz prvoklasnu tehnologiju Bluetooth®, Beats Studio Buds nude prošireni bežični domet i manje osipanja. Dvostruki snopovi mikrofona usmjeravaju vaš glas i filtriraju vjetar i vanjsku buku za visokokvalitetno upravljanje pozivima i veću jasnoću glasa. Kontrole u uhu omogućuju vam upravljanje pozivima i kontrolu glazbe. Funkciju „Pritisnite i zadržite“ možete prilagoditi da radi ili za ANC funkciju ili za glasovnog asistenta.

Kompatibilan s Apple i Android operativnim sustavom

Beats Studio Buds sadrže jednostavno uparivanje jednim dodirom za Apple i uređaje Android. Slušalice se lako povezuju putem Bluetootha. S aplikacijom Beats za Android dobit ćete značajke poput ugrađenih kontrola, statusa uređaja (poput razine baterije) i ažuriranja programske opreme. Za uređaje Apple ove su značajke ugrađene u iOS bez potrebe za aplikacijom, a Siri možete aktivirati samo hands-free ako kažete „Hej Siri“.
APPLE slušalice Beats Studio Buds, crvene
APPLE slušalice Beats Studio Buds, crvene
156,00 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe