Samsung BT PERILICA POSUĐA SAMSUNG DW60A8060BB/EO, (0001232633)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Čisti temeljito uz manje napora i manju potrošnju energije
Uživajte u mnogo pametnijem i učinkovitijem načinu čišćenja posuđa. Odlikuje se visokom ocjenom energetske u...
Pročitaj cijeli opis
1.287,28 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 16:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Ponuda trgovine Sancta Domenica Samsung za proizvod Samsung BT PERILICA POSUĐA SAMSUNG DW60A8060BB/EO, (0001232633). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Glasnoća (u dB)
43 dB
Konzola za upravljanje
Širina perilice posuđa (u cm)
60 cm
Zaštita protiv izljeva
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX017C587A
Prijavi grešku
Čisti temeljito uz manje napora i manju potrošnju energije
Uživajte u mnogo pametnijem i učinkovitijem načinu čišćenja posuđa. Odlikuje se visokom ocjenom energetske učinkovitosti, a pomicanje košara odvija se bez napora te ih je moguće namjestiti tako da u perilicu lako stanu različiti komadi posuđa. Perilicom posuđa možete upravljati i daljinski, kao i preuzimati specijalizirane programe njezina rada putem aplikacije SmartThings*.
Troši manje energije, čisti učinkovito - Visoka energetska učinkovitost
Manja potrošnja energije uz i dalje učinkovito čišćenje prljavoga posuđa. Prema novom Europskom sustavu energetskog označavanja proizvoda koji stupa na snagu u 2021. godini, odlikuje se visokom ocjenom energetske učinkovitosti s oznakama B/C*. Time je dokazano da troši manje energije bez utjecaja na radna svojstva pranja ili narušavanja funkcionalnosti.
* Energetska oznaka B: DW60A8070** i DW60A8060**, energetska oznaka C: DW60A8050** i DW60A8040**.
Jednostavno još praktičnija - Lako pomicanje po vodilicama
Lako pomicanje po vodilicama
Lakše i sigurnije izvucite košaru punu posuđa. Lako pomicanje po vodilicama koristi sustav vodilica s kugličnim ležajem koji stvara manje trenja pa se košare izvlače i uvlače lako i uz minimalan napor, čak i kada su u njima teške tave. Osim toga, smanjuje se i rizik ispadanja posuđa jer se košare manje tresu.
Funkcija Flex Load
Jednostavnije i sigurnije slaganje različitog posuđa, čaša i šalica. Kut zubaca u srednjoj košari moguće je namještati trima postavkama s pomoću ručice iza nje. Zupci donje košare također se sklapaju prema dolje kako biste mogli složiti veliko posuđe. A funkcija Tumbler Support sigurno na mjestu drži osjetljivo posuđe poput čaša.
Automatsko namještanje
Jednostavnije slaganje posuđa različitih vrsta i veličina. Funkcija namještanja Auto Adjust omogućuje Vam da samo jednim dodirom brzo pomaknete gornju košaru gore ili dolje. Time oslobađate mjesto u donjoj košari za posuđe različitih vrsta i veličina, uključujući visoke lonce, široke pladnjeve i velike tanjure.
Konvertibilna metalna treća košara
Bolje iskoristite prostor u svojoj perilici posuđa. Konvertibilna metalna treća košara na vrhu u sebi ima predviđeno mjesto za kuhinjski pribor i pribor za jelo, čime Vam oslobađa prostor u donjim košarama. To znači i da se posuđe može lako umetati i vaditi, pogotovo s obzirom na to da je košara odvojiva, te se može pomaknuti bilo kamo.
Jasno vidite je li perilica uključena jednim pogledom - Podno informacijsko svjetlo
Brzim pogledom provjerite radi li Vaša perilica posuđa u nekom trenutku! Podno informacijsko svjetlo projicira plavu zraku svjetlosti na pod kada je ciklus pranja u tijeku. Lako se uočava, čak i s udaljenosti. A čim je Vaše posuđe oprano i spremno za vađenje, svjetlo se gasi. Nema više nagađanjš
Pametniji način pranja Vašeg posuđa
Inteligentnije pranje posuđa
Uživajte u pametnijem načinu upravljanja i namještanja svoje perilice posuđa. Rad svoje perilice posuđa možete nadzirati i njime upravljati putem pametnog telefona i aplikacije SmartThings*. A personalizacija ciklusa pranja također je krajnje jednostavna, uz mogućnost preuzimanja bilo kojeg od četiri specijalizirana programa pranja.
Jednostavan daljinski nadzor i upravljanje
Operite svoje posuđe gdje god bili! Aplikacija SmartThings* omogućuje Vam daljinski nadzor i upravljanje Vašom perilicom posuđa putem pametnog telefona, bilo kad i bilo gdje. Lako možete provjeriti njezin status, uključiti/isključiti ju, primati preporuke o ciklusima pranja, birati programe i opcije te primati dijagnostičke informacije.
Personalizirajte svoje iskustvo pranja
Opcija preuzimanja programa omogućuje Vam biranje između četiri dodatna specijalizirana programa, te trenutačno preuzimanje željenoga programa putem aplikacije za pametni telefon. Jednostavno odaberite cikluse “Extra Silence” (osobito tihi rad), “Pots and Pans” (lonci i tave), “Plastic Kitchenware” (plastičan kuhinjski pribor i posuđe) ili “Baby Care” (dječja njega).
* Dostupno na uređajima s operativnim sustavima Android i iOS. Potrebni su Wi-Fi veza i Samsung račun.
Uglađen i jednostavan dizajn kliznih vrata - Kitchen Fit™ klizna vrata*
Pobrinite se da Vaša perilica posuđa savršeno stane u Vaš kuhinjski namještaj. Kitchen Fit™ klizna vrata* odlikuju se kliznom zglobnicom koja poklopcu vrata omogućuje da klizi prema gore kada se vrata otvore. Tako, za razliku od onih s fiksnom zglobnicom, ova se vrata mogu otvoriti u potpunosti, bez potrebe za rezanjem postolja ispod vrata.
* Dostupna su samo na pojedinim modelima: DW60A8060IB, DW60A8040IB.** Prilagodljiv raspon težine panela: 4 – 10 kg (samoprilagodljivo).
Higijensko ispiranje uništava bakterije - Higijenska njega
Higijensko ispiranje uništava bacile i bakterije. Kod određenih programa, higijenska funkcija produljuje završno ispiranje i povisuje temperaturu vode na 70°C. To omogućuje dubinsko čišćenje i ubija 99,999 %
Samsung BT PERILICA POSUĐA SAMSUNG DW60A8060BB/EO, (0001232633)
Samsung BT PERILICA POSUĐA SAMSUNG DW60A8060BB/EO, (0001232633)
1.287,28 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe