BSN N.O.-Xplode Legendary Pre-Workout 390 g green burst

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pre-workout stimulans N.O.-Xplode Legendary – učinkovita mješavina za povećanje energije i maksimalnu učinkovitost tijekom svakog treninga

Pre-wor...
Pročitaj cijeli opis
31,95 € -13 %
27,95 €
2-3 dana
-13 %31,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod BSN N.O.-Xplode Legendary Pre-Workout 390 g green burst. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0183DA78
Prijavi grešku
Pre-workout stimulans N.O.-Xplode Legendary – učinkovita mješavina za povećanje energije i maksimalnu učinkovitost tijekom svakog treninga

Pre-workout stimulans N.O.-Xplode Legendary sigurno će postati omiljeni dodatak svim sportašima snage i izdržljivosti, koji žele samo najbolje rezultate. Sadrži kompleks sastojaka koji zajedno stvaraju učinkovitu mješavinu prije vježbanja. Glavni je sastojak stimulans kofein, koji može pojačati vaše fizičke i mentalne sposobnosti. Tako ćete stići u teretanu ili na natjecanje s osjećajem da ćete uložiti sve u svoju izvedbu i pobjeda je već vaša. Citrulin, neesencijalna aminokiselina koja pospješuje proizvodnju dušikovog oksida, također će upotpuniti taj učinak. To u konačnici može osigurati veću opskrbu aktivnih mišića hranjivim tvarima i kisikom, što će imati pozitivan učinak na povećanje vaše učinkovitosti. I ne zaboravimo na beta-alanin. Sudjeluje u tvorbi karnozina, koji djeluje kao “čistač”. To je zato što smanjuje laktacidozu i nakupljanje mliječne kiseline, što u konačnici može pomoći smanjiti umor, a time produžiti vaš sportski učinak. 
            
Ali to nije sve, među sastojcima možete također pronaći odabrane vitamine, kao što je vitamin C. Taj vitamin utječe na pravilan rad kostiju, živčanog sustava, a pomaže i kod optimalne imunološke funkcije tijekom intenzivnog fizičkog opterećenja. Vitamin B3 (niacin) zauzvrat pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Štoviše, cink također igra ulogu u toj mješavini. Utječe na kognitivne funkcije, kao što su koncentracija ili brzina reakcije. Također doprinosi održavanju optimalne razine testosterona u krvi, što je posebno važno za sportaše snage.                

Sljedeći je sastojak kolin bitartrat. Spada među nootropike, tvari koje se upotrebljavaju za potporu moždane funkcije, koncentracije i mentalne učinkovitosti. Međutim, vrijedi spomenuti i adaptogene kao što su Rhodiola rosea i ginseng. Općenito se upotrebljavaju za povećanje otpornosti tijela na stres i druge vanjske čimbenike. Sastojci također uključuju bioflavonoide iz grejpa, koji se ističe po sadržaju sastojaka koji pospješuju zdravlje.     

Konačno, imamo zadnji važan sastojak, odnosno piperin. Riječ je o ekstraktu crnog papra, koji se upotrebljava kako bi se povećala brzina upijanja pojedinih sastojaka. Stoga, ako tražite dodatak prije vježbanja koji će vas napuniti energijom, poboljšati vašu izvedbu i istovremeno vam pružiti maksimalnu količinu korisnih sastojaka, onda ne tražite dalje jer je Pre-workout stimulans N.O.-Xplode Legendary pravi izbor za vas.     
BSN N.O.-Xplode Legendary Pre-Workout 390 g green burst
BSN N.O.-Xplode Legendary Pre-Workout 390 g green burst
27,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe