Modern Living grebalica za mačke Iona - Smeđa

Modern Living grebalica za mačke Iona - Smeđa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Modern Living je za pronicljive vlasnike kućnih ljubimaca koji traže sofisticiranost i dugovječnost. Razumijemo koliko truda ulažete u svoje okruženje i želite da se i op... Pročitaj cijeli opis
75,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Modern Living grebalica za mačke Iona - Smeđa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Visina (cm)
116
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0184D1B8
Prijavi grešku
Modern Living je za pronicljive vlasnike kućnih ljubimaca koji traže sofisticiranost i dugovječnost. Razumijemo koliko truda ulažete u svoje okruženje i želite da se i oprema vaše ljubimice uklopi u vaš dom. Harmonija je naša strast. Proizvodimo namještaj i pribor za kućne ljubimce s jedinstvenim i izvanrednim dizajnom koji se neprimjetno uklapa u najelegantniji dom i zaslužuju istaknuto mjesto. Međutim, nikada ne zaboravljamo potrebe vaših ljubimica. Modern Living. This Harmonious Life. Nemate mjesta za glomazni namještaj za vašu ljubimicu? Nema problemš Zahvaljujući svom tankom dizajnu, grebalica Modern Living Iona može se smjestiti čak i u male sobe i savršena je za ugradnju u kutovima. Težište konstrukcije blizu tla osigurava stabilnost. Grebalica za mačke nudi vašoj ljubimici udobnu drvenu kućicu za skrivanje i drijemanje. Iznutra i na krovu je meko podstavljena. Na drugoj platformi, kao i na vrhu, ima više mjesta za sunčanje. Ovdje udoban krevet poziva vašu ljubimicu na opuštanje i promatranje teritorija. Platforme su međusobno povezane čvrstim stupovima za oštrenje kandži s prirodnim sisalom. Odličan dodatak je i stabilan tunel za igru ??iznad kućice za mačke koji može poslužiti kao prolaz i mjesto za ležanje. Modern Living grebalica Iona odlikuje se modernim dizajnom i izvrsno se uklapa u svaki dom. Modern Living grebalica za mačke Iona u pregledu: grebalica za mačke koja štedi prostor zauzima malo prostora: lako se može postaviti u kutove prostorije i također se može smjestiti u male sobe visokokvalitetna tkanina: prošivene tekstilne presvlake koje se mogu ukloniti s pomoću čičak-kopče, savršeno se uklapaju u interijer udobna drvena kućica: s okruglim ulazom i malim otvorima za promatranje, podstavljeni prostori za ležanje u kućici i na krovu, za skrivanje, povlačenje i spavanje velika površina za igru: stabilne dimenzije, prekrivena tekstilom iznutra i izvana, za hodanje, ležanje i igru udoban krevet s rubom: savršen za promatranje okoline i drijemanje težište blizu tla: povećava stabilnost grebalice stabilne ploče od šperploče: izrađene od neobrađenog pravog drva, vrlo jednostavne za njegu neklizajuća presvlaka koja se lako održava: može se pričvrstiti čičak trakom, podstavljena i prošivena, ručno pranje do 30 °C stupovi za oštrenje kandži od prirodnog sisala: za grebanje i penjanje plastične nogice: ne oštećuju pod jednostavna montaža: vijci i alati uključeni boja: smeđa ukupne dimenzije: maks. V 116 x D 51 x Š 49 cm (sve dimenzije pronađite u prilogu) Napomena Samo za unutarnju upotrebu.
Modern Living grebalica za mačke Iona - Smeđa
Modern Living grebalica za mačke Iona - Smeđa
75,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe