iRobot Roomba i3 robotski usisivač 1 komad (I315840)

iRobot Roomba i3 robotski usisivač 1 komad (I315840)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Značajke:

Snažno usisavanje i moćne performanseUsisava tvrdoglavu nečistoću i prljavštinu s Premium trostupanjskim sustavom čišćenja i snagom usisavanja 10x*. Up... Pročitaj cijeli opis

583,98 €
2-12 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod iRobot Roomba i3 robotski usisivač 1 komad (I315840). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Primjeren za
Vrsta robotskog usisavača
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01855BAB
Prijavi grešku

Značajke:

Snažno usisavanje i moćne performanseUsisava tvrdoglavu nečistoću i prljavštinu s Premium trostupanjskim sustavom čišćenja i snagom usisavanja 10x*. Upravljajte načinom čišćenja pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije ili pomoću glasovnog asistenta.*(U usporedbi sa sustavom za čišćenje serije Roomba® 600)

Pametna navigacijaRoomba® i3 navigira i mapira vaš dom pomoću najsuvremenijih senzora za usisavanje tvrdih podova i tepiha.

Uči vaše navike, sluša vaš glasUči vaše navike čišćenja kako bi vam ponudio personalizirani raspored. Omogućuje vam da započnete čišćenje samo uz zvuk vašeg glasa. Korisnici dobivaju više od svoje Roombe i3 pomoću novodizajnirane HOME aplikacije, koja korisnicima izvan standardne kontrole aplikacije daje i personalizirano iskustvo čišćenja. Čak će predložiti dodatnu čišćenje kada je broj peludi u vašem području velik ili tijekom sezone linjanja kućnih ljubimaca.

Idealna je za domove s kućnim ljubimcimaJedinstvene dvostruke gumene četke s više površina ne miješaju se s dlakom kućnih ljubimaca. Četke se prilagođavaju i savijaju kako bi ostali u stalnom kontaktu sa tepisima i tvrdim podovima. Filter visoke učinkovitosti zarobljava 99% alergena za mačke i pse.

Ide tamo gdje treba i izbjegava nedostupna mjestaTehnologija reaktivnog senzora govori robotu gdje može, a gdje ne može doći, što znači manje zapinjanja. A sa senzorima Dirt Detect ™ može usmjeriti čišćenje tamo gdje je najpotrebnije, poput najprljavijih dijelova vašeg doma.

DizajnRoomba i3 donosi novi promišljeni dizajn koji se dobro uklapa u domove potrošača, s izdržljivom teksturom tkanine koja umanjuje otiske prstiju i prašinu.

Efikasno. Logično. Uredno.Ne staje dok ne završi posao. Efikasno i logično čisti u pravilnim redovima i služi se senzorima za praćenje poda, te se tako kreće vašim domom. Kad se baterija isprazni, sam se puni i nastavlja raditi točno gdje je stao, te tako jamči potpuno čišćenje.

Sadržaj paketa:

1x Roomba i3 usisavač

1x priključna stanica i stanica za punjenje

1x AeroForce® filter

1x litij-ionska baterija za "e" i "i" serije

iRobot Roomba i3 robotski usisivač 1 komad (I315840)
iRobot Roomba i3 robotski usisivač 1 komad (I315840)
583,98 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe