MoMi LAMI električna ljuljačka, svijetlo siva

MoMi LAMI električna ljuljačka, svijetlo siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zamislite – sjedite u udobnoj fotelji s kavom i knjigom, imate trenutak samo za sebe. Hoćete li reći da je to za roditelje nerealno? Da, moguće je!Predstavljam vam elektr... Pročitaj cijeli opis
103,22 € -4 %
98,89 €
1-14 dana
Sve ponude
Cijena s dostavom
101,88 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

24MDL4CZ22 - Sleva 20 % na vybrané jídelní židličky, kočárky, houpátka a hrací podložky značky MoMi

Više o mall.hr ponudi
Cijena s dostavom
135,10 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bebastic.hr ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01860E05
Prijavi grešku
Zamislite – sjedite u udobnoj fotelji s kavom i knjigom, imate trenutak samo za sebe. Hoćete li reći da je to za roditelje nerealno? Da, moguće je!Predstavljam vam električnu ljuljačku MoMi LAMi koja će vam pružiti trenutak odmora, a vašem mališanu udobno mjesto za odmor i igru.MoMi LAMI ljuljakča najviša je razina udobnosti za majke i djecu.Pružit će puno sati zabave: Lagana - teži samo 3,3 kg stabilna, aluminijska i čelična konstrukcija, Presvlake koje se skidaju uz mogućnost ručnog pranja, Bluetooth modul koji vam omogućuje reprodukciju vaše omiljene glazbe za djecu s telefona, Dva načina napajanja - mrežni ili baterijski, 5-stupanjsko prilagođavanje raspona ljuljanja - pokret ljuljanja odgovara prirodnim pokretima bebe u majčinom trbuhu, 10 ugrađenih melodija s kontrolom glasnoće Podešavanje vremena ljuljanja - 8, 15 ili 30 minuta, Sigurnosni pojasevi u 5 točaka, Odvojiv krović - uključena mrežica za komarce, Dvije odvojive igračke na čičak, mekani jastuk za glavu, Sjedište- udobna plišana unutrašnjost, Neklizajući jastučići, Bešuman rad motora, Daljinski upravljač za daljinsko upravljanje, Brza montaža bez alata, Kompaktna veličina kada se sklopi, Od prvih dana života do 9 kg. Zašto je MoMi LAMI ljuljačka jedinstvena?? MoMi LAMI ljuljačka je električna - možete je napajati na baterije ili priključiti na struju. Ovisno o djetetovim željama, možete birati između 5 brzina ljuljanja. Također možete postaviti timer koji će automatski isključiti ljuljačku nakon 8, 15 ili 30 minuta.? Bešumni rad motora osigurat će udobnost korištenja i neće nadglasati melodije koje umiruju dijete.?Ljuljanje u stranu oponaša kretanje u majčinoj utrobi, stoga smiruje bebu i daje mu osjećaj sigurnosti.? MoMi LAMI ljuljačkom se može upravljati daljinskim upravljačem! Glasnoću melodije ili tempo ljuljanja možete mijenjati iz daljine dok udobno odmarate na kauču.? LAMI će vašem mališanu uljepšati vrijeme uz glazbu - možete koristiti 10 unaprijed učitanih melodija ili reproducirati vlastitu glazbu s telefona zahvaljujući Bluetooth modulu.? Zahvaljujući kroviću i mrežici za komarce, koji se nalaze u kompletu, MoMi LAMI ćete moći koristiti i na otvorenom, u vrtu ili na terasi.? Sigurnost i udobnost vaše bebe su MoMi-jev prioritet. MoMi LAMI ljuljačka je stoga opremljena sigurnosnim pojasevima u 5 točaka, a unutrašnjost je dovršena nježnom, plišanom tkaninom. Osim toga, ima mekani jastuk za zaštitu glave.? Presvlake se lako skidaju i peru što ih čini vrlo praktičnim.
MoMi LAMI električna ljuljačka, svijetlo siva
MoMi LAMI električna ljuljačka, svijetlo siva
98,89 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe