Ananas komadi u soku BIO Dennree 350g

Ananas komadi u soku BIO Dennree 350g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ananas je tropsko voće ukusnog i slatkog okusa, originalno potječe iz južne Amerike, ali većina današnjih ananasa dolazi iz sjeveroistočne Azije, većinom s Filipina i Taj... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01869FE8
Prijavi grešku
Ananas je tropsko voće ukusnog i slatkog okusa, originalno potječe iz južne Amerike, ali većina današnjih ananasa dolazi iz sjeveroistočne Azije, većinom s Filipina i Tajlanda. Potrebne su otprilike 2 godine da ananas dosegne svoju punu veličinu. U divljini biljka i plod ananasa mogu doseći i do 50 godina,a najveći zabilježeni ananas imao je 8.28 kg. Ananas je više nego samo ukusno tropsko voće, pun je hranjivih svojstva, odličan je izvor vitamina C, vitamina grupe B, vlakana i minerala poput mangana.

Ananas u soku idealan je osvježavajući međuobrok, a izvrstan je i kao obloga za torte i pite, kao i za koktele i deserte.

Sastojci: ananas*, sok od ananasa*. *eko uzgoj. Zemlja porijekla: Šri Lanka DE-ÖKO-001. Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o, Krajiška 30, Zagreb. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu
Ananas komadi u soku BIO Dennree 350g
Ananas komadi u soku BIO Dennree 350g
4,70 €
u Garden.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe