Boja za kosu 6.3 dark golden blond Biokap

Boja za kosu 6.3 dark golden blond Biokap

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Nutricolor boja za kosu nastala je kao rezultat istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj. Boja ne sadrži amonijak, rezorcin i hidrok... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186A048
Prijavi grešku

Nutricolor boja za kosu nastala je kao rezultat istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj. Boja ne sadrži amonijak, rezorcin i hidrokinon, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitini učinak. Dobro prekriva sijedu kosu već kod prvog nanošenja i ima dugotrajno djelovanje. Funkcionalni sastojci: ulje argana iz biološkog uzgoja i tricorepair. Tricorepair je kompleks na osnovu rižinih proteina koji imaju restrukturirajući učinak, derivata vrbe koji imaju zaštitno djelovanje na boju kose i lipofilne kiseline iz voća koje imaju ulogu njege kože vlasišta za vrijeme nanošenja boje. Boja sadrži prirodne UV filtere, dermatološki je testirana, testirana je na nikal

Kutija sadrži:

- tubu kreme za bojanje kose od 50 ml za jednokratnu uporabu

- bočicu Nutrifix-a od 75 ml za jednokratnu uporabu

- vrećicu šampona sa balzamom od 15 ml

- vrećicu zaštitne kreme od 8 ml

- par zaštitnih rukavica

- zaštitni mantil za jednokratnu uporabu

Priprema i način nanošenja:

    Sadržaj tube s bojom istisnuti u bočicu Nutrifixa.
    Zatvoriti plastičnu bočicu i dobro promućkati dok se ne dobije homogena smjesa.
    Odrezati vrh čepa na plastičnoj bočici i nakon stavljanja zaštitnih rukavica nanijeti sadržaj.
    Prije nanošenja lagano iščetkati kosu kako bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši kako se boja kod nanošenja na kosu nebi razlila po koži. Sadržaj mješavine najprije nanijeti na korijen kose, lagano umasirati i ostaviti da djeluje 20 minuta. Nakon toga nanijeti ostatak sadržaja po cijeloj duljini kose i ostaviti da djeluje još 15 minuta.
    Nakon isteka vremena isprati boju, pa nanijeti šampon i balzam i dobro oprati kosu.
    Koristiti zaštitne rukavice koje su priložene proizvodu u svakoj fazi pripreme, nanošenja i ispiranja proizvoda.

VAŽNO:

    Manje od 50% sijede kose: za postizanje svoje prirodne boje nanesite nijansu sličnu vašoj
    Više od 50% sijede kose: za postizanje vaše prirodne boje nanesite nijansu nešto tamniju od vaše.
    Ne spremajte nikada ostatke boje koja je već izmiješana jer je namjenjena za jednokratnu uporabu.
    Izbjegavati kontakt s očima, a u slučaju da proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah isprati s vodom. Osobe koje nose leće trebaju ih skinuti prije ispiranja kose s vodom. Dobro isprati kosu nakon nanošenja boje. Ne miješati proizvod sa sličnim proizvodima ili s peroksidom koji nije predviđen za ovaj proizvod. Ne udišite i ne stavljajte proizvod u usta. Osigurajte izmjenu zraka u prostoriji u kojoj nanosite boju. Držite se točnog vremena koje je predviđeno za nanošenje boje. Nosite zaštitne rukavice koje su sastavni dio pakiranja. Ne koristiti za bojanje obrva, trepavica, brkova i brade. Ne nanositi proizvod na oštećeno ili bolesno vlasište. Proizvod nije namjenjen djeci i osobama mlađim od 16 godina.

Test prije korištenja: Malu količinu boje pripremljene prema uputi nanijeti na kožu vlasišta iza uha. Nakon 35 minuta odstraniti boju vatom ili isprati s vodom. Ako nakon 48 sati na tom dijelu kože ima promijena (crvenilo, oteklina ili svrbež) proizvod se ne smije koristiti i treba se posavjetovati s dermatologom prije uporabe bilo koje boje za kosu. Tetovaža s crnom henom može pojačati rizik od alergijske reakcije. Sadrži +/- fenilendiamin (diaminobenzin, diaminotoluene), vodikov peroksid. Odnos mješanja naveden je u pravilu: krema za bojanje 1 + 1,5. Način čuvanja: Čuvati proizvod izvan dohvata djece, na svježem mjestu, daleko od izvora topline. Sastav proizvoda pisan je INCI nazivljem, a istaknut je na ambalaži (vidi pod INGRENDIENTS). Kontrolni broj proizvođača otisnut je na ambalaži.

Rok trajanja: otisnut na proizvodu

Proizvođač i zemlja porijekla: BIOS LINE S.p.A. Padova, Italija

Distributer: TELURAd.o.o. Rijeka, Fužinska 36, tel. 051/255 660

Boja za kosu 6.3 dark golden blond Biokap
Boja za kosu 6.3 dark golden blond Biokap
10,67 €
u Garden.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe