Krema za kosu 0.0 Izbjeljvač Biokap

Krema za kosu 0.0 Izbjeljvač Biokap

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

BIOKAP NUTRICOLOR DELICATO 140 ml

krema za izbjeljivanje kose

Nutricolor krema je proizvod koji prirodno izbjeljuje kosu za jedan do dva tona. Krem... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186A3ED
Prijavi grešku

BIOKAP NUTRICOLOR DELICATO 140 ml

krema za izbjeljivanje kose

Nutricolor krema je proizvod koji prirodno izbjeljuje kosu za jedan do dva tona. Krema ne sadrži amonijak, rezorcin, hidrokinon i parafenilendiamin, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitini učinak. Funkcionalni sastojci: ulje argana iz biološkog uzgoja i tricorepair. Tricorepair je kompleks na osnovu rižinih proteina koji imaju restrukturirajući učinak, derivata vrbe koji imaju zaštitno djelovanje na boju kose i lipofilne kiseline iz voća koje imaju ulogu njege kože vlasišta za vrijeme nanošenja kreme. Krema sadrži prirodne UV filtere, dermatološki je testirana, testirana je na nikal

Kutija sadrži:

- tubu kreme za izbjeljivanje kose od 50 ml za jednokratnu uporabu

- bočicu Nutrifix-a od 75 ml za jednokratnu uporabu

- vrećicu šampona sa balzamom od 15 ml

- vrećicu zaštitne kreme od 8 ml

- par zaštitnih rukavica

- zaštitni mantil za jednokratnu uporabu

- jedan aplikator za pramenove

Priprema i način nanošenja:

    Sadržaj tube s kremom istisnuti u bočicu Nutrifixa.
    Zatvoriti plastičnu bočicu i dobro promućkati dok se ne dobije homogena smjesa.
    Odrezati vrh čepa na plastičnoj bočici i nakon stavljanja zaštitnih rukavica nanijeti sadržaj.
    Prije nanošenja lagano iščetkati kosu kako bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši kako se krema kod nanošenja na kosu nebi razlila po koži. Za izbjeljivanje cijele kose do dva tona nanijeti kremu po cijeloj duljini kose, ostavljajući je da djeluje 30-40 minuta. Za dobivanje pramenova nanijeti kremu na pramenove kose pomoću aplikatora i zamotati aluminijskom folijom. Pustiti da djeluje 30 minuta i nakon toga oprati kosu sa šamponom i balzamom
    Koristiti zaštitne rukavice koje su priložene proizvodu u svakoj fazi pripreme, nanošenja i ispiranja proizvoda.

NAPOMENA: Ukoliko je vaša kosa tamno blond, postat će svijetlo blond; ukoliko je kestenjasta postat će svijetlo kestenjasta; ukoliko je crvena, pazite da ne postane narančasta. Kod tamnokestenjaste i crne kose ne preporučuje se izbjeljivanje.

VAŽNO:

    Ne spremajte nikada ostatke kreme koja je već izmiješana jer je namjenjena za jednokratnu uporabu.
    Izbjegavati kontakt s očima, a u slučaju da proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah isprati s vodom. Osobe koje nose leće trebaju ih skinuti prije ispiranja kreme s vodom. Dobro isprati kosu nakon nanošenja kreme. Ne miješati proizvod sa sličnim proizvodima ili s peroksidom koji nije predviđen za ovaj proizvod. Ne udišite i ne stavljajte proizvod u usta. Osigurajte izmjenu zraka u prostoriji u kojoj nanosite kremu. Držite se točnog vremena koje je predviđeno za nanošenje kreme. Nosite zaštitne rukavice koje su sastavni dio pakiranja. Ne koristiti za bojanje obrva, trepavica, brkova i brade. Ne nanositi proizvod na oštećeno ili bolesno vlasište. Proizvod nije namjenjen djeci i osobama mlađim od 16 godina.

Test prije korištenja: Malu količinu kreme pripremljene prema uputi nanijeti na kožu vlasišta iza uha. Nakon 35 minuta odstraniti kremu vatom ili isprati s vodom. Ako nakon 48 sati na tom dijelu kože ima promijena (crvenilo, oteklina ili svrbež) proizvod se ne smije koristiti i treba se posavjetovati s dermatologom prije uporabe bilo koje boje za kosu. Tetovaža s crnom henom može pojačati rizik od alergijske reakcije. Sadrži +/- fenilendiamin (diaminobenzin, diaminotoluene), vodikov peroksid. Odnos mješanja naveden je u pravilu: krema za bojanje 1 + 1,5. Način čuvanja: Čuvati proizvod izvan dohvata djece, na svježem mjestu, daleko od izvora topline. Sastav proizvoda pisan je INCI nazivljem, a istaknut je na ambalaži (vidi pod INGRENDIENTS). Kontrolni broj proizvođača otisnut je na ambalaži.

Rok trajanja: otisnut na proizvodu

Proizvođač i zemlja porijekla: BIOS LINE S.p.A. Padova, Italija

Distributer: TELURAd.o.o. Rijeka, Fužinska 36, tel. 051/255 660

Krema za kosu 0.0 Izbjeljvač Biokap
Krema za kosu 0.0 Izbjeljvač Biokap
11,85 €
u Garden.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe