Maska za kosu hranjiva Biokap 200ml

Maska za kosu hranjiva Biokap 200ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Hranjiva maska za kosu s fitokeratinom riže, uljem slatkog badema i biljnim voskovima iz maslinovog ulja, idealna je za tretman izrazito suhe, ispucane i lomljive kose... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186A490
Prijavi grešku

Hranjiva maska za kosu s fitokeratinom riže, uljem slatkog badema i biljnim voskovima iz maslinovog ulja, idealna je za tretman izrazito suhe, ispucane i lomljive kose s dvostrukim vrhovima.

Formulirana je s brojnim aktivnim sastojcima (aloa vera, ekstrakt lavande, kadulje, timjana i ružmarina) koji sprječavaju sušenje kose i pomažu njeno restrukturiranje dajući joj svilenkast i sjajn izgled.

Garancije: Ne sadrži PEG, silikone, parabene, SLS, ni SLES. Dermatološki je testiran i testiran je na nikal, a nije testiran na životinjama. Proizveden je iz biljnih komponenti, čistih eteričnih ulja i biljnih ekstrakata.

Način primjene: Nakon šamponiranja nanijeti masku po cijeloj dužini kose i krajevima, pa ostaviti da djeluje 2 minute. Dobro isprati s vodom. U periodima kada je kosa pod stresom i oslabjela, masku ostaviti da djeluje 15-20 minuta.

Maska je idealna za intenzivan tretman nakon hranjivog šampona iz iste linije.

Maska za kosu hranjiva Biokap 200ml
Maska za kosu hranjiva Biokap 200ml
20,41 €
u Garden.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe