Pripravak za crni kruh bez glutena BIO Bauck Hof 500g
(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Snažan i čvrst, taman kruh s kvascem bez glutena. Tradicionalni recept sa sjemenkama suncokreta i lanenim sjemenkama. Smjesa za pečenje crnog kruha dobro funkcionira...
Pročitaj cijeli opis
4,99 €
Boja
Cuin
Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186A63C
Prijavi grešku
SLIČNI PROIZVODI
Snažan i čvrst, taman kruh s kvascem bez glutena. Tradicionalni recept sa sjemenkama suncokreta i lanenim sjemenkama. Smjesa za pečenje crnog kruha dobro funkcionira u klasičnoj pripremi te u aparatu za kruh. Na pakiranju možete naći slasne recepte.
Sastojci: integralno brašno od riže* 36%, sjemenke suncokreta*, kukuruzni škrob*, sjemenke lanene mljevene*, lanene sjemenke*, kiselo heljdino tijesto u prahu*, (heljdino brašno*, brašno od quinoe*, starter kulture), morska sol, rižin sirup u prahu*, karamela u prahu*, maltodekstrin*, zgušnjivač: guar guma*. *eko uzgoj. Bez glutena. Zemlja podrijetla: Njemačka. Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 1000 Zagreb. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu. DE-ÖKO-007. Priprema za cca 750g kruha: pomiješajte sadržaj paketa i jednu vrećicu suhog kvasca. Dodajte 350ml vode (za svježi kvasac: pola kocke kvasca otopite u mlakoj vodi). Smjesu miješajte mikserom 5 minuta. Tijesto stavite u nauljeni kalup te premažite uljem. Pokrijte folijom i ostavite 15 minuta na toplom mjestu. Stavite kruh u zagrijanu pećmicu na 225°C i pecite cca 50 minuta.