Šampon hranjivi za kosu Biokap 200ml

Šampon hranjivi za kosu Biokap 200ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Šampon je namjenjen izrazito suhoj, ispucanoj i oštećenoj kosi s dvostrukim vrhovima. Sadrži fitokeratin riže, specijalni „biljni“ keratin koji stvara prirodnu zaštitu... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Svojstva proizvoda
Tip kose/vlasišta
Tip šampona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186A6B7
Prijavi grešku

Šampon je namjenjen izrazito suhoj, ispucanoj i oštećenoj kosi s dvostrukim vrhovima. Sadrži fitokeratin riže, specijalni „biljni“ keratin koji stvara prirodnu zaštitu i restrukturirajuću barijeru na kapilarnim vlaknima. Aktivnost je potencirana uljem slatkog badema i biljnim voskovima iz maslinovog ulja koji već nakon prvog pranja kosi daju sjaj i vitalnost. Sadrži i sok aloe vere s hidratantnim i umirujućim učinkom na kožu tjemena.

Zahvaljujući biljnom porijeklu tenzida može se koristiti i kod najosjetljivije kože.

Garancije: Ne sadrži PEG, silikone, parabene, SLS, ni SLES. Dermatološki je testiran i testiran je na nikal, a nije testiran na životinjama. Proizveden je iz biljnih komponenti, čistih eteričnih ulja i biljnih ekstrakata.

Način primjene: Nanijeti šampon na mokru kosu i lagano umasirati, pa ostaviti da djeluje nekoliko minuta. Isprati s vodom i ponoviti postupak.

Preporučuje se koristiti šampon u kombinaciji sa hranjivom maskom.

Šampon hranjivi za kosu Biokap 200ml
Šampon hranjivi za kosu Biokap 200ml
12,88 €
u Garden.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe