Šampon protiv prhuti Biokap 200ml

Šampon protiv prhuti Biokap 200ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Specifična formulacija s brezom i agavom ima dermo-pročišćavajuća svojstva koja su u stanju sprječiti nastajanje prhuti, uvažavajući prirodnu fiziologiju kože vlasiš... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Svojstva proizvoda
Tip kose/vlasišta
Tip šampona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186A6BB
Prijavi grešku
Specifična formulacija s brezom i agavom ima dermo-pročišćavajuća svojstva koja su u stanju sprječiti nastajanje prhuti, uvažavajući prirodnu fiziologiju kože vlasišta.

Sadrži ekstrakt breze koji pospješuje uklanjanje prhuti i normalizira stvaranja masnoće na koži vlasišta; ekstrakt elikriza i eterična ulja ružmarina i čajevca koja imaju pročišćavajući učinak na razini žlijezdi. Prisutnost mentola osvježava i čisti kožu vlasišta, uklanjajući neugodan osjećaj svrbeža. Ekstrakti kaktusa, ribiza i agave imaju antioksidativni i normalizirajući učinak na izlučivanje masnoće na koži vlasišta i kosi koja tako postaje življa, sjajnija i s više volumena.

Ribiz, ružmarin i čajevac su iz biološkog uzgoja.

Način primjene: Šampon nanijeti na mokru kosu i lagano umasirati, a zatim isprati s vodom i ponoviti postupak.

Garancije: Ne sadrži PEG, silikone, parabene, SLS, ni SLES. Dermatološki je testiran i testiran je na nikal, a nije testiran na životinjama. Proizveden je iz biljnih komponenti, čistih eteričnih ulja i biljnih ekstrakata.
Šampon protiv prhuti Biokap 200ml
Šampon protiv prhuti Biokap 200ml
10,65 €
u Garden.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe