Bialetti New Venus kafetijera za 6 espresso šalica

Bialetti New Venus kafetijera za 6 espresso šalica

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za ljubitelje kave i dizajna, ova se kafetijera ističe esencijalnim stilom i skladnim oblicima. Izrađena je od nehrđajućeg čelika 18/10, otporan materijal koji s vremenom... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 8:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Bialetti New Venus kafetijera za 6 espresso šalica. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0186D9CD
Prijavi grešku
Za ljubitelje kave i dizajna, ova se kafetijera ističe esencijalnim stilom i skladnim oblicima. Izrađena je od nehrđajućeg čelika 18/10, otporan materijal koji s vremenom ne oksidira. Visoka otpornost ručke. Zaštita od kapanja. Pogodno za indukciju. Pogodno za perilicu posuđa.

Kako bi vaša kafetijera dugo godina ostala ispravna preporučuje se ručno pranje toplom vodom bez snažnih deterdženata. Također, kafetijere su namijenjene isključivo korištenju vode i kave, nikada u njih nemojte ulijevati druge tekućine osim vode ni stavljati ništa osim kave. Neka vaša Bialetti kafetijera uvijek bude dobro zatvorena, ispravna i neoštećena kada ju upotrebljavate.

Način pripreme moka kave

Ovisno o veličini moka posude, uliti hladnu vodu (najbolje voda sobne temperature) do naznačene oznake na otvoru na donjem dijelu posude, nikada poviše ventila. Kavu rahlo nasipajte u za to predviđeno sito, nemojte ju pritiskati. Kava se kuha na temperaturi vrenja do završetka ekstrakcije. Nemojte stavljati vatru na najjače. Radi očuvanja arome kave kafetijeru je nakon kuhanja potrebno maknuti s vatre. Prije prve upotrebe, kafetijeru dobro isperite vodom i napravite prvu pripremu kave koju potom bacite. JAMSTVO: 12Product_Category_Mapping
Bialetti New Venus kafetijera za 6 espresso šalica
Bialetti New Venus kafetijera za 6 espresso šalica
47,31 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe