Sony TV Bravia KD-32W800 Android 32"

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Visok dinamički raspon
Ovaj vam televizor donosi uzbuđenje filmova i igara u HDR rezoluciji sa živopisnim detaljima. Podržava brojne HDR formate, uključujući HDR10 i...
Pročitaj cijeli opis
399,99 €
3-12 dana
KLUPSKA CIJENA 299,99 €
s dostavom 405,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
405,98 €
Dostupnost

Preostalo još 2 komada Dostupno u 3 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o emmezeta.hr ponudi
Ponuda trgovine emmezeta.hr za proizvod Sony TV Bravia KD-32W800 Android 32". Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dijagonala ekrana (u cm)
32 cm
Nova energetska klasa (2021)
F
Operativni sustav
Potrošnja energije (kWh/1000h)
32
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01592CFD
Prijavi grešku
Visok dinamički raspon
Ovaj vam televizor donosi uzbuđenje filmova i igara u HDR rezoluciji sa živopisnim detaljima. Podržava brojne HDR formate, uključujući HDR10 i Hybrid Log-Gamma.
BRAVIA ENGINE
BRAVIA ENGINE uz potpuno digitalnu obradu prikazuje slike visoke kvalitete uz manje šuma i iz digitalnih i iz analognih signala. Uz to maksimizira snagu uređaja radi poboljšanja boje i kontrasta, pa možete uživati u slici punoj živih boja i dubine.
Android TV™
Pronađite sve zabavne sadržaje koje možete zamisliti pomoću upravljanja glasom. Napredno upravljanje glasom na ovom Android pametnom televizoru tvrtke Sony omogućuje vam brz prikaz filmova i emisija iz aplikacija ili emitiranog sadržaja.
Glasovno pretraživanje
Pronađite omiljeni sadržaj govorom brže nego ikad prije. Uz glasovno pretraživanje više nema potrebe za kompliciranim navigacijama ili zamornim unosima – samo izgovorite ono što tražite.
Chromecast built-in
Chromecast vam omogućuje emitiranje omiljenih videozapisa, igara i aplikacija s mobilnog uređaja punom kvalitetom na Chromecast built in TV-u. Dovoljan je jedan dodir na gumb za emitiranje na zaslonu sustava Android ili iOS i sve omiljene sadržaje možete gledati na velikom zaslonu. Emitirajte sadržaj, a potom na telefonu ili tabletu nastavite s pretraživanjem weba.4
Snimanje na USB tvrdi disk
Pohranite omiljene televizijske serije na vanjski USB pogon tvrdog diska kako biste u njima uživali kad poželite. Snimanje na USB tvrdi disk omogućava snimanje digitalnog emitiranog sadržaja jednim dodirom i uz mjerač vremena na bilo koji USB uređaj s tvrdim diskom kapaciteta do 2 TB. Tijekom gledanja serije jednostavno pritisnite REC da biste pokrenuli snimanje koje će se automatski zaustaviti na kraju prikazivanja.
Specifikacija:
Godina proizvodnje modela: 2021
Rezolucija: 1366x768
Tip pozadinskog osvjetljenja: Direct LED
Panel 50 Hz
Smart TV
Android TV
Wi-Fi
HDR (HDR10, HLG)
DVB T2/C/S2
Audio snaga 20W Down firing
HDMI x 3
USB x 2
Dimenzije ŠxVxD 73,3x 46.8 x 18,9
Sony TV Bravia KD-32W800 Android 32"
Sony TV Bravia KD-32W800 Android 32"
399,99 €
u emmezeta.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe