vidaXL Mrežasta svjetla za božićno drvce 300 LED žarulja plava 300 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova LED svjetla posebno su dizajnirana za ukrašavanje vašeg božićnog drvca i stvaraju ugodnu atmosferu. Rasvjeta se sastoji od 300 LED žarulja, koje su vrlo energetski uč... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Mrežasta svjetla za božićno drvce 300 LED žarulja plava 300 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
300
LED
da
Napajanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0188A800
Prijavi grešku
Ova LED svjetla posebno su dizajnirana za ukrašavanje vašeg božićnog drvca i stvaraju ugodnu atmosferu. Rasvjeta se sastoji od 300 LED žarulja, koje su vrlo energetski učinkovite i emitiraju jarku svjetlost. Ovaj ljupki božićni ukras vodootporan je i stoga je prikladan za unutarnju i vanjsku upotrebu. Možete ga jednostavno postaviti na vrh božićnog drvca i [...] Ova LED svjetla posebno su dizajnirana za ukrašavanje vašeg božićnog drvca i stvaraju ugodnu atmosferu. Rasvjeta se sastoji od 300 LED žarulja, koje su vrlo energetski učinkovite i emitiraju jarku svjetlost. Ovaj ljupki božićni ukras vodootporan je i stoga je prikladan za unutarnju i vanjsku upotrebu. Možete ga jednostavno postaviti na vrh božićnog drvca i njegove svjetlosne žice prirodno će se spustiti do poda. Ova svjetla uistinu privlače poglede, osobito navečer, a služe i kao ugodan izvor ambijentalnog svjetla. Kad nisu u uporabi, ova LED svjetla mogu se jednostavno spremiti za uporabu sljedeći blagdan. Zabavite se tijekom blagdana uz ova LED svjetla za jelku! imajte na umu da božićno drvce i kuglice nisu uključeni u isporuku.Boja žice: TamnozelenaBoja LED svjetla: PlavaMaterijal: PVCPrikladna visina drvca: 300 cmIzlazni napon: DC 5 VSnaga: 5 WS 300 LED žaruljaUkupni broj žica: 10Broj LED žarulja po žici: 30S 10 m kabelaUključuje USBPogodno za unutarnju i vanjsku uporabuSastavljanje potrebno: Da
vidaXL Mrežasta svjetla za božićno drvce 300 LED žarulja plava 300 cm
vidaXL Mrežasta svjetla za božićno drvce 300 LED žarulja plava 300 cm
44,73 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe