NIKE Tenisice AIR MAX FUSION FLRL BG

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nike AIR MAX FUSION SE su tenisice za djevojčice za cvjetnim uzorkom. Plijene svojom udobnošću i lakoćom svakog koraka. Dizajn inspiriran devedesetim godinama utič... Pročitaj cijeli opis
72,86 € -30 %
51,01 €
3-5 dana
-30 %72,86 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 10:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o sportvision.hr ponudi
Ponuda trgovine sportvision.hr za proizvod NIKE Tenisice AIR MAX FUSION FLRL BG. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tenisice za
Visina obuće
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0188FFED
Prijavi grešku
Nike AIR MAX FUSION SE su tenisice za djevojčice za cvjetnim uzorkom. Plijene svojom udobnošću i lakoćom svakog koraka. Dizajn inspiriran devedesetim godinama utiče na atraktivan izgled i sportsku eleganciju. Budući da je gornji dio izrađen od kože i antilopa, ove tenisice su vrlo izdržljive. Velika Air Max jedinica donosi mekan i lagan osjećaj. Mekani jastučići omogućavaju dodatnu udobnost prilikom kretanja. Gumeni potplat odlično prianja na raznim površinama. Djevojčice će ove tenisice obožavati jer će im sigurno biti udobno tijekom cijelog dana. Mogu se nositi tijekom raznih dnevnih aktivnosti. SPECIFIKACIJA PROIZVODA: Gornji dio: koža i antilop Gumeni potplat s Air Max tehnologijom Vezivanje Prikazana boja: bijela, roza, siva Šifra proizvoda: CN8568-100
NIKE Tenisice AIR MAX FUSION FLRL BG
NIKE Tenisice AIR MAX FUSION FLRL BG
51,01 €
u sportvision.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe