Naš planet

Naš planet

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova fantastična knjiga slavi čudesan svijet prirode na našem planetu kojemu se svakim danom iznova divimo.Otkrijte ledene krajolike, guste džungle i beskrajne oceane te n... Pročitaj cijeli opis
21,10 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Naš planet. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0189C507
Prijavi grešku
Ova fantastična knjiga slavi čudesan svijet prirode na našem planetu kojemu se svakim danom iznova divimo.Otkrijte ledene krajolike, guste džungle i beskrajne oceane te naučite sve o tome kako su sva staništa međusobno povezana. Uživajte u njihovoj fascinantnoj ljepoti i nikad ne zaboravite da svatko od nas može pridonijeti njihovu očuvanju.Izvanredne fotografije iz Netflixove dokumentarne serije i zadivljujuće ilustracije prikazuju kopnene i morske životinje te biljke na jedinstven i zanimljiv način koji će nadahnuti cijelu obitelj.Predgovor ovoj knjizi napisao je David Attenborough, jedan od najslavnijih i najutjecajnijih svjetskih prirodoslovaca, istaknuvši kako ova knjiga donosi priče o putovanjima, detektivske priče, obiteljske drame i još mnogo toga. Neke od tih priča poznavali smo od početaka ljudske povijesti kada smo živjeli od lova, dok smo druge tek počeli razumijevati. A upravo mi, ako to želimo, možemo ispričati najizuzetniju priču od svih – kako su se ljudska bića u dvadeset i prvom stoljeću probudila i počela štititi Zemlju i sve druge divne oblike života s kojima dijelimo planet.
Naš planet
Naš planet
21,10 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe