Cobi 4830 Combat Cruiser HMS Hood

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Izgradite model britanske bojne krstarice HMS Hood iz međuratnog razdoblja i Drugog svjetskog rata. Porinut je 1918., a u službu je ušao dvije godine kasnije. Bio je d... Pročitaj cijeli opis

167,54 €
2-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Cobi 4830 Combat Cruiser HMS Hood. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0189E736
Prijavi grešku

Izgradite model britanske bojne krstarice HMS Hood iz međuratnog razdoblja i Drugog svjetskog rata. Porinut je 1918., a u službu je ušao dvije godine kasnije. Bio je dugačak 262,3 metra. Glavno topničko naoružanje krstarice bilo je osam komada BL Mk I kalibra 381 mm. U međuratnom razdoblju kruzer je, kao najveći svjetski brod, bio parada Kraljevske mornarice.

Nakon izbijanja Drugog svjetskog rata i poraza Francuske prevezen je u Gibraltar, gdje se pridružio snagama H. 21. svibnja 1941. u pratnji bojnog broda "Prince of Wales" krenuo je na svoje posljednje putovanje. Tri dana kasnije, britanski brodovi susreli su se u Danskom tjesnacu s njemačkim bojnim brodom Bismarck i pratećom teškom krstaricom Prinz Eugen. Nakon kratke topničke borbe na velikim udaljenostima, dobro usmjereni projektil izazvao je unutarnju eksploziju u stražnjem dijelu Hooda, koja je potpuno uništila brod. Od 1418 posade samo su tri mornara spašena. Hoodovo potonuće šokiralo je Britaniju.

Paket sadrži 2613 kockica.

Cobi 4830 Combat Cruiser HMS Hood
Cobi 4830 Combat Cruiser HMS Hood
167,54 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe