Hill''s Science Plan Adult 6 x 370 g - Piletina (12 x 370 g)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mit Hill''s Science Plan Adult pružit ćete svojem psu ukusnu i uravnoteženu mokru hranu koja se može koristiti za svakodnevnu prehranu zahvaljujući potpunoj recepturi. Pr... Pročitaj cijeli opis
28,58 € -6 %
26,99 €
2-4 dana
-6 %28,58 €
s dostavom 28,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
28,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Hill''s Science Plan Adult 6 x 370 g - Piletina (12 x 370 g). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BE567
Prijavi grešku
Mit Hill''s Science Plan Adult pružit ćete svojem psu ukusnu i uravnoteženu mokru hranu koja se može koristiti za svakodnevnu prehranu zahvaljujući potpunoj recepturi. Proizvodi se od vrlo kvalitetnih, prirodnih sastojaka i dobro je prihvaćaju brojni psi. Ova hrana za pse dostupna je u više okusa i pakirana je u praktičnim limenkama s prstenom za otvaranje. Sastojci su najviše kvalitete u lako su probavljivi što pridonosi optimalnom unosu hranjivih tvari. Hill''s Science Plan Adult, između ostalog, pruža vašem psu vrijedne proteine koji pridonose očuvanje vitke mišićne mase te vitami E i omega-6 masne kiseline koje mogu pridonijeti zdravlju kože i krzna. Hill''s Science Plan Adult 6 x 370 g u pregledu: mokra hrana za odrasle pse visoka kvaliteta: s prirodnim, odabranim sastojcima za svakodnevnu prehranu usklađenu s potrebama vrste lako probavljiva: može pridonijeti optimalnom unosu hranjivih tvari vrijedni proteini: može pomoći u održavanju vitke mišićne mase s omega-6-masnim kiselinama i vitaminom E: može pridonijeti zdravlju kože i krzna ukusna: dobra prihvatljivost kod mnogih pasa dostupna u raznim okusima preporučuju veterinari Saznajte više o proizvođaču hrane Hill''s i širokom izboru proizvoda: Hill''s hrana za pse i mačke
Hill''s Science Plan Adult 6 x 370 g - Piletina (12 x 370 g)
Hill''s Science Plan Adult 6 x 370 g - Piletina (12 x 370 g)
26,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe