Kattovit Feline Gastro Pouch 24 x 85 g - Losos i riža

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ako vaša mačka pati od probavnih poremećaja ili insuficijencije gušterače, važno je osigurati odgovarajuću opskrbu hranjivim tvarima odgovarajućom hranom. Kattovit Feline... Pročitaj cijeli opis
21,49 € -9 %
19,49 €
2-4 dana
-9 %21,49 €
s dostavom 23,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
23,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Kattovit Feline Gastro Pouch 24 x 85 g - Losos i riža. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BE734
Prijavi grešku
Ako vaša mačka pati od probavnih poremećaja ili insuficijencije gušterače, važno je osigurati odgovarajuću opskrbu hranjivim tvarima odgovarajućom hranom. Kattovit Feline Gastro posebno je razvijena za takve slučajeve. Idealno je za mačke s gastrointestinalnim poremećajima i insuficijencijom gušterače. Dijetalna hrana za mačke sadrži lako probavljive sastojke poput patke i riže, koji su važni za optimalnu apsorpciju hranjivih sastojaka. Kattovit Feline Gastro opskrbljuje vašu ljubimicu elektrolitima za nadoknađivanje gubitaka tekućine koji se mogu pojaviti kod čestog povraćanja ili proljeva. Mačja hrana sastoji se od nježnih komadića u ukusnom umaku, a također je rado jedu mnoge mačke koje imaju manje apetita zbog bolesti. Kattovit Feline Gastro Pouch 24 x 85 g u pregledu: potpuna dijetalna hrana za odrasle mačke s probavnim problemima i insuficijencijom gušterače, kao i akutnim poremećajima apsorpcije crijeva hranjiva receptura: nadoknada probavnih probleme i insuficijencije gušterače nizak udio masnoće i laka probavljivost: lako probavljivi sastojci poput patke i riže, važni za dovoljnu apsorpciju hranjivih sastojaka u slučaju probavnih poremećaja visok sadržaj elektrolita: za uravnoteženje elektrolita, primjerice, u slučaju povraćanja i proljeva mačke je rado jedu: nježni komadići u umaku, rado je jedu mačke sa smanjenim apetitom jednostavno porcioniranje: praktične vrećice koje čuvaju svježinu
Kattovit Feline Gastro Pouch 24 x 85 g - Losos i riža
Kattovit Feline Gastro Pouch 24 x 85 g - Losos i riža
19,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe