beaphar Multi-Frisch za mačji WC - 400 g - Orhideja 400 g

beaphar Multi-Frisch za mačji WC - 400 g - Orhideja 400 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S efektivnim Multi-Frisch artiklom trajno oslobađate mačji WC i njegovu okolinu od neugodnih mirisa i jakih isparavanja te produžujete održivost mačjeg pijeska. beaphar M... Pročitaj cijeli opis
10,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
14,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod beaphar Multi-Frisch za mačji WC - 400 g - Orhideja 400 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BE82D
Prijavi grešku
S efektivnim Multi-Frisch artiklom trajno oslobađate mačji WC i njegovu okolinu od neugodnih mirisa i jakih isparavanja te produžujete održivost mačjeg pijeska. beaphar Multi-Frisch je ph-neutralan i potpuno biološki razgradiv i omogućuje ugodniji suživot s mačkom u svježijoj atmosferi. Specijalna tehnologija za uklanjanje urina omogućuje trenutno vezivanje slobodnih čestica urina (amonijak). Neugodni i jaki mirisi direktno se zatvaraju u čahuru te neugodni mirisi ne izlaze iz mačjeg WC-a i ne smetaju ukućanima. Korisni enzimi razbijaju organske mirisne čestice i dugotrajno ih uklanjaju. Neugodni mirisi, koji prirodno nastaju na mačjem WC-u, "pojedeni" su u potpunosti te neutralizirani, a ne samo pokriveni. Korištenjem proizvoda beaphar Multi Frisch udvostručit ćete vrijeme korištenja pijeska za mačke. Tako ćete dugotrajno uštedjeti ne samo vrijeme koje trošite na čišćenje mačjeg WC-a, nego i novac koji ćete uštedjeti tijekom određenog perioda. beaphar Multi Frisch ima dugo trajanje zbog korištenja tehnologije za uklanjanje urina. Jedno pakiranje dovoljno je za 20 dugotrajnih korištenja. beaphar Multi-Frisch za mačji WC - 400 g u pregledu: aktivno sprječava aktive neugodne mirise u mačjem WC-u tehnologija zatvaranja urina u kapsule: učinkovito zatvara mirise omogućuje dugotrajniju svježinu pijeska za mačke: udvostručuje vrijeme korištenja pijeska za mače vrlo izdašan: 1 pakiranje dovoljno je za 20-tak dugotrajnog korištenja potpuno biološki razgradiv pogodno za sve vrste pijeska za mačke pH-neutralan sadržaj: 400 g
beaphar Multi-Frisch za mačji WC - 400 g - Orhideja 400 g
beaphar Multi-Frisch za mačji WC - 400 g - Orhideja 400 g
10,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe