beaphar Lactol zamjensko mlijeko za štence - 3 x 500 g

beaphar Lactol zamjensko mlijeko za štence - 3 x 500 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Odgoj malih štenaca je prekrasan, ali i odgovoran zadatak. Zamjensko mlijeko beaphar Lactol osmišljeno je kao potpuna zamjena za majčino mlijeko i podržava vašu štenad ti... Pročitaj cijeli opis
61,47 € -2 %
59,99 €
2-4 dana
-2 %61,47 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod beaphar Lactol zamjensko mlijeko za štence - 3 x 500 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018BEACF
Prijavi grešku
Odgoj malih štenaca je prekrasan, ali i odgovoran zadatak. Zamjensko mlijeko beaphar Lactol osmišljeno je kao potpuna zamjena za majčino mlijeko i podržava vašu štenad tijekom njihove prve životne faze. Zahvaljujući svojem posebnom i nježnom postupku proizvodnje, zamjensko mlijeko za štence sadrži vrijedne, ultrafiltrirane proteine sirutke. Time je osigurana optimalna koncentracija proteina s idealnim profilom aminokiselina. Osim toga, molekule imunoglobulina ostaju sačuvane. One podupiru zdrav rast vaših psića i jačaju prirodne obrambene sposobnosti tijela. Esencijalne DHA omega-3 masna kiseline, koje prirodno sadrži majčino mlijeko, podupiru kognitivne sposobnosti štenaca beaphar Lactol zamjensko mlijeko za štence u pregledu: cjelovito zamjensko mlijeko za štence bez majke od rođenja do prelaska na krutu hranu također prikladno za skotne/dojeće ženke, starije pse i kao dohrana za veća legla visok sadržaj proteina od 24 %: podupire zdrav rast s biotinom: osigurava sjajno, lijepo krzno i zdravu kožu ultrafiltrirani proteini sirutke: poseban postupak proizvodnje za izvrsnu koncentraciju proteina, nudi visoko optimizirani profil aminokiselina isparavanje na niskim temperaturama: sadrži molekule imunoglobulina, pomažu u jačanju obrambenih sposobnosti tijela sadrži DHA: prirodna komponenta majčinog mlijeka, može podržati kognitivne sposobnosti lako probavljivo i vrlo zdravo obogaćeno mineralima i vitaminima
beaphar Lactol zamjensko mlijeko za štence - 3 x 500 g
beaphar Lactol zamjensko mlijeko za štence - 3 x 500 g
59,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe