Ray-Ban Aviator Classic RB3025 001/58 Polarized - L (62)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Polarizacija Posebni filtar za leće koji sprječava sunčeve zrake da se odbijaju ravno u vaše oči i zasljepljuju vas. Naročito ćete ga cijeniti ljeti, kao i tijekom vožnje... Pročitaj cijeli opis
152,00 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihama - ovaj proizvod šaljemo odmah! Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 21:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Eyerim ponudi
Ponuda trgovine Eyerim za proizvod Ray-Ban Aviator Classic RB3025 001/58 Polarized - L (62). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018DE39A
Prijavi grešku
Polarizacija Posebni filtar za leće koji sprječava sunčeve zrake da se odbijaju ravno u vaše oči i zasljepljuju vas. Naročito ćete ga cijeniti ljeti, kao i tijekom vožnje, planinarenja ili vodenih i zimskih sportova. Ray-Ban Tijekom svoje gotovo osam desetljeća duge povijesti, Ray-Ban pomiče granice i u izradi naočala i u popularnoj kulturi. Od predsjednika do rock i filmskih zvijezda, od umjetnika do modela s piste, Ray-Ban se pokazao neophodnim za kulturne ikone svake generacije. Aviator Classic RB3025 001/58 Ray-Ban Aviator najkultniji je model sunčanih naočala u povijesti. Prve Avijatorice dizajnirane su 1937. godine za pilote američkog ratnog zrakoplovstva, ali postale su fenomen 1942. Fotografije generala Douglasa MacArthura kako slijeće na plažu na Filipinima noseći Avijatorice izašle su na naslovnicama novina diljem svijeta. Sve od tada Avijatorice su sveprisutne. Paul McCartney i Ringo Starr nosili su ih za vrijeme Beatlemanije, Freddie Mercury ima ih na naslovnici albuma Mr. Bad Guy, a Tom Cruise nosio je Avijatorice u gotovo svakoj sceni Top Guna. Za koga su? Sunčane naočale Ray-Ban Aviator Classic RB3025 001/58 Polarized dio su najnovije zbirke Ray-Ban pažljivo oblikovane za muškarce i za žene (uniseks). Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov avijatičarski oblik čini Ray-Ban RB3025 savršenim izborom, posebno za okrugla, ovalna i kvadratna lica. Materijali Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest metal otporan na koroziju, koji ga čini gotovo neuništivim. Leće su dizajnirane tako da blokiraju 100% štetnih UV zraka. Besplatna dostava Kupite svoje naočale Ray-Ban Aviator Classic RB3025 001/58 Polarized na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Ray-Ban Aviator Classic RB3025 001/58 Polarized - L (62)
Ray-Ban Aviator Classic RB3025 001/58 Polarized - L (62)
152,00 €
u Eyerim

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe