Extreme Classic pijesak za mačke bez mirisa - 7 kg

Extreme Classic pijesak za mačke bez mirisa - 7 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Novo pakiranje, ista premium kvaliteta - Extreme Classic je postao pravi klasik. Classic mačji pijesak s ekskluzivnim i patentiranim trostrukim djelovanjem (TRIPLE ACTION... Pročitaj cijeli opis
12,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
16,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Extreme Classic pijesak za mačke bez mirisa - 7 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018F11DB
Prijavi grešku
Novo pakiranje, ista premium kvaliteta - Extreme Classic je postao pravi klasik. Classic mačji pijesak s ekskluzivnim i patentiranim trostrukim djelovanjem (TRIPLE ACTION™) iznimno učinkovito uklanja neugodne mirise. Zahvaljujući posebno čvrstom i brzom grudanju se ovaj pijesak ne lijepi na šapice vaše mačke ni na pod. Mačji wc se pritom brzo i lako čisti i tako sprječava iznošenje prljavog pijeska. Vrlo visokom sposobnosti upijanja od oko 350% vlastite težine je Classic grudajući pijesak posebno ekonomičan i pri čišćenju mačjeg wc-a morate samo ukloniti grudice. Ne morate zamijeniti cijeli pijesak. Samo redovito napunite mačji wc sa svježim Classic mačjim pijeskom. Classic mačji pijesak se ne praši u 99,9% slučajeva, što znači ne samo manje prašine u vašem domu, nego i bolje zdravlje vas i vaše mačke. Premium mačji pijesak je pravi prirodni proizvod iz Kanade i u potpunosti je bezopasan. Extreme Classic pijesak za mačke u pregledu: Premium grudajući pijesak s posebno čvrstim grudanjem S TRIPLE ACTION™: patentirano trostruko djelovanje za neutralizaciju mirisa Bez mirisa 350% sposobnost upijanja Ne praši se u 99,9% slučajeva Ne lijepi se za šape Vrlo ekonomičan zbog grudanja
Extreme Classic pijesak za mačke bez mirisa - 7 kg
Extreme Classic pijesak za mačke bez mirisa - 7 kg
12,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe