NANI trajni lak Amazing Line 5 ml – Mahogany

NANI trajni lak Amazing Line 5 ml – Mahogany

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zdravlje i ljepota u jednom Jednostavan kao lak, trajan kao gel Sušenje je moguće u UV i LED lampi Drži i do tri tjedna Ogroman izbor boja i nijansi Proizvedeno u EU-u No... Pročitaj cijeli opis
4,99 €
5-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
8,59 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 5 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o NaniNails ponudi
Ponuda trgovine NaniNails za proizvod NANI trajni lak Amazing Line 5 ml – Mahogany. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018F4E03
Prijavi grešku
Zdravlje i ljepota u jednom Jednostavan kao lak, trajan kao gel Sušenje je moguće u UV i LED lampi Drži i do tri tjedna Ogroman izbor boja i nijansi Proizvedeno u EU-u Nokti kao da ste bili na profesionalnoj manikuri Trajni lakovi idealni su za one koje žele u trenu imati prekrasne nokte. S njima je puno jednostavnije i brže raditi nego s gelovima, a vaši nokti ipak će izgledati kao da ste upravo izašli iz salona. [nani2] Trajni lakovi nanose se kao klasični lakovi. Razlika je u tome što morate paziti na prethodnu obradu nokta, upotrijebiti podlak i naravno osušiti nokte u UV ili LED lampi. Želite li saznati kako točno obraditi kandže, zavirite na moj Youtube kanal. Sve će vam biti jasno u roku od nekoliko minutš [/nani2] Bilo gdje, bilo kada i u bilo čemu Velika je prednost ovih lakova to što možete upotrijebiti i LED i UV lampu. Svejedno je što imate kod kuće. Ako imate LED lampu od 48 W, za sušenje jednog sloja bit će vam dovoljno tek 30 – 60 sekundi. S UV lampom od 36 W vrijeme se produljuje na 120 sekundi. Štiti i hrani Budući da se trajni lakovi vrlo često nanose na prirodni nokat, korisnice se boje da će im nokti zbog tog postupka stradati. No s linijom Amazing Line to ne mora biti slučaj. Uz lakove iz te linije upotrebljava se vitaminski trajni podlak Vitamin Base. On će nahraniti nokte, a završni trajni nadlak Quick Finish dat će im čvrstoću i fleksibilnost koja im je potrebna. Nokti ne pucaju, ne listaju se, a nakon odstranjivanja trajnog laka lijepi su i zdravi. Klasika vas nikad neće razočarati Boje iz ove linije imaju blagi odsjaj. Žive i izražajne boje osigurava kvalitetna pigmentacija trajnog laka. Koju god nijansu odaberete, možete biti sigurni da vas neće razočarati. Nanošenje i odstranjivanje Nikad ne podcjenjujte nanošenje trajnih lakova i ne žurite s njim. Prethodna obrada noktiju vrlo je važna, ali i samo nanošenje materijala na nokat. Budite temeljiti i oprezni, izbjegavajte prolijevanje trajnog laka po koži i bilo kakav drugi neželjeni doticaj tekućine s okolnom kožom. O samom nanošenju pročitajte OVDJE. Trajni lak uvijek uklanjajte s pomoću turpije kojom ćete razbiti površinski otporni gornji sloj (turpijajte isključivo površinski gornji sloj, eventualno dio boje, izbjegavajte prirodni nokat), omotajte nokte blazinicama namočenima većom količinom acetona, ostavite da djeluje 10 – 15 minuta, a zatim omekšale ostatke trajnog laka nježno uklonite ekskavatorom ili štapićem od drva naranče. Trajni lak nikada nemojte uklanjati nasilno, u protivnom može doći do oštećenja prirodnog noktš [nani5] Pravilno nanošenje i sigurno uklanjanje trajnog laka apsolutno su neophodni za lijepe i zdrave nokte. Ako vas zanima kako nanijeti trajni lak ili ne znate zašto vam ne drži, možete to saznati u mom članku OVDJE.Izbjegnite ozljede i oštećenja na noktima. Trajni lak možete pravilno i sigurno ukloniti tzv. metodom s aluminijskom folijom. Saznajte OVDJE kako to napraviti. [/nani5]
NANI trajni lak Amazing Line 5 ml – Mahogany
NANI trajni lak Amazing Line 5 ml – Mahogany
4,99 €
u NaniNails

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe