NANI kozmetički parafin 500 g - Mint & Monoi de Tahiti

NANI kozmetički parafin 500 g - Mint & Monoi de Tahiti

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Osvježavajući i komplementarni tretman za kožu ruku i stopala. Parafinski omot prodire u najdublje slojeve kože koju potom hidratizira, hrani i pomlađuje. Monoi de Tahiti... Pročitaj cijeli opis
5,99 €
5-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
9,59 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 5 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o NaniNails ponudi
Ponuda trgovine NaniNails za proizvod NANI kozmetički parafin 500 g - Mint & Monoi de Tahiti. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018F4F25
Prijavi grešku
Osvježavajući i komplementarni tretman za kožu ruku i stopala. Parafinski omot prodire u najdublje slojeve kože koju potom hidratizira, hrani i pomlađuje. Monoi de Tahiti obnavlja prirodni hidrolipidni sloj kože, štiti je i obnavlja. Istodobno povećava elastičnost kože i njenu sposobnost zadržavanja vlage. Ulje mentestimulira kožu i daje joj dugotrajnu svježinu. Kozmetički parafin u formi omota blagotvorno djeluje na starenje kože, otvara pore, uklanja mrtve stanice kože, omekšava je, pomaže u zacjeljivanju rana i hidratizira kožu i istodobno opušta ukočene mišiće. Prilikom liječenja stopala možete se lako riješiti neugledne otvrdnule kože na petama. Parafin je namijenjen za kade za parafinske kupke i omote. Upute za uporabu: Prije tretmana dezinficirajte ruke/stopala. Napravite ručni piling nježnim kružnim pokretima, a zatim nanesite debeli sloj odgovarajuće kreme. Potom uronite ruke/noge 2-3 puta u zagrijani parafin (oko 50°C). Čim parafin počne kapati s dlanova/stopala, stavite rukavice od folije, a zatim frotirne rukavice. Ostavite da parafin djeluje od 10 do 20 minuta. Zatim skinite frotirne rukavice i lagano masirajte ruke/noge preko rukavica od folije kako biste polako oslobodili parafin iz kože. Umasirajte preostalu kremu u kožu tako da se potpuno upije. Upozorenje: Parafin je zapaljiv. Držati podalje od otvorenog plamena ili električnih grijača s izloženim komponentama. Parafin držite na temperaturi ispod 56°C. Samo za profesionalnu uporabu. Miris mente. Masa 500 g. Proizvedeno u Španjolskoj.
NANI kozmetički parafin 500 g - Mint & Monoi de Tahiti
NANI kozmetički parafin 500 g - Mint & Monoi de Tahiti
5,99 €
u NaniNails

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe