NANI set polygelova – 48 W

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pomoć za početak rada Želite početi uređivati svoje nokte polygelovima, ali ne znate što vam sve treba? Ne morate više razbijati glavu, u ovom ćete setu pronaći sve što v... Pročitaj cijeli opis
78,99 €
5-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
82,59 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 5 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o NaniNails ponudi
Ponuda trgovine NaniNails za proizvod NANI set polygelova – 48 W. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX018F4F59
Prijavi grešku
Pomoć za početak rada Želite početi uređivati svoje nokte polygelovima, ali ne znate što vam sve treba? Ne morate više razbijati glavu, u ovom ćete setu pronaći sve što vam je potrebno za početak. Set uključuje i profesionalnu UV/LED lampu visoke snage od 48 W, u kojoj ćete polygel osušiti u samo jednoj minuti! Zašto odabrati polygel? Potpuna ste početnica? Želite brzo postići prekrasnu manikuru, i to na jednostavan način? Ili se možda ne možete odlučiti između akrila i gela? Rješenje je za sve to polygel. Polygel je kombinacija najboljih karakteristika gela i akrila. Zahvaljujući njegovim posebnim svojstvima vrlo je jednostavno raditi s njim. Polygel je vrlo gust i oblikuje se s pomoću NANI poly liquida. Pogodan je i za početnice jer dok usavršavate oblik nokta i rukujete proizvodom niste previše ograničeni vremenom i ne morate brinuti da će vam polygel iscuriti nekamo gdje ne želite. A uz šablone Dual Forms koje su uključene u pakiranje modeliranje je još brže i praktičnije! Uz to što je nanošenje tako ugodno, s pomoću njega ćete oblikovati čvrstu, elastičnu, prekrasnu, a istodobno dugotrajnu manikuru. Nakon sušenja polygel manikuru možete ukrasiti trajnim lakovima i gelovima u vašim omiljenim nijansama. U setu ćete između ostalog pronaći i upute zahvaljujući kojima će vam modeliranje ići kao od šale. Tako ćete u trenu imati manikuru o kakvoj ste oduvijek sanjali! Sve što trebate po povoljnijoj cijeni Ne samo da ćete u setu pronaći sve što vam je potrebno, uključujući upute, već će vas to i koštati 20 % manje nego da sve te proizvode kupujete zasebno. A čemu se možete veseliti kada kupite set? Set sadrži: 1x NANI UV/LED lampa 24/48 W - Rose Gold1x NANI polygel 15 ml – Clear 1x NANI polygel 15 ml – Milky White1x NANI UV gel Quick Finish 10 ml – Clear1x NANI Primer Bonder 11 ml – odmašćuje nokat i time osigurava bolje prianjanje gela 1x NANI Poly liquid 100 ml – za udobno razmazivanje polygela1x NANI Cleaner 100 ml – čistač gela1x NANI njegujuće ulje 5 ml – jagoda1x NANI šablone Dual Forms 120 kom1x NANI kist + lopatica za polygel1x NANI staklena posudica za akril250x jastučići od celuloze – celuloza 10x štapići za nokte od drva naranče – za potiskivanje kožice oko noktiju, pomoć pri ukrašavanju, namještanju cirkona i sl. 3x turpija – različite granulacije 1x polirni blok Oblikujte manikuru u udobnosti vlastitog doma i recite zbogom neuređenim noktima jednom zauvijek!
NANI set polygelova – 48 W
NANI set polygelova – 48 W
78,99 €
u NaniNails

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe